Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:03 | October 20, 2015

  MOON

  tattoo33tattoo1tattoo7

   

  MOONCHILD

   

  During our time in Berlin Lisa did a tattoo on her arm – so I went an refilled my moon on my finger! I think it’s my fourth time to refill it haha. Fingertattoos doesn’t stay in place that good haha. But I sure love my little moon :) So, we both did it on swedish television haha! The episode will be shown on TV4 in Sweden this winter. Can’t wait to see it! Even tho I’ll probably look like a total mess cause I had my gastritis during the whole time with no medicin or sleep. SOOO, haha.. hopefully I won’t look like a zombie haha!

  _________

  Under tiden vi var i Berlin so gjorde Lisa en tattuering på sin arm – så då fyllde jag i min måne på fingret! Jag tror de är typ 4:e gången jag fyller i den haha. Fingertattueringar håller inte så jättebra förstår ni. Men jag älskar min lilla måne :) Så, vi både tatuerade oss i svensk tv haha! Vårt program kommer visas i vinter på Tv4. Längtar att se de! Även fast att jag troligtvis kommer se fruktansvärt sliten ut eftersom jag gick runt med magkatarr utan medicin och utan sömn under hela inspelningen. SÅÅÅÅ, haha hoppas man inte ser ut som en zombie haha!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “MOON”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här