Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:35 | October 22, 2015

  JEANS X 3

  ANGELICABLICK_JEANSONJEANS3ANGELICABLICK_JEANSONJEANS4

   

  SNEAK PEEK / COMING SOON

   

  My laptop went bananas earlier today so now I might have lost a lot of photos .. THAT WOULD SUCK BIG TIME! Why ain’t I good at technology or an IT expert ? haha.
  Started my day with work and breakfast at home before I rushed of to Fightbox to meet up with Janni and do some workout. Went for lunch afterwards before she had to run of to a meeting and I had to run back to getting work done on my laptop. Still tryna find someone who can help me with this haha..
  Today me and André have been officially been together for 1 year ♥  so – today is our day. He’s working all day so tonight we’re just going for dinner at a cozy place. But tomorrow i’ve booked us in at Yusuragi Spa.

  _________

  Min laptop fick helt bananaz ryck förut så nu har jag kanske förlorat flera tusen bilder.. DET SKULLE SUGA GANSKA REJÄLT! Varföööör är jag inte bra på tekniska saker eller IT kunnig? haha.
  började dagen med jobb hela morgonen och frulle hemma innan jag tog mig till fightbox för att träna lite med Janni. Stack på lunch ihop efter passet innan Janni drog på sitt möte och jag drog vidare för att fortsätta jobba. försöker fortfarande hitta någon som kan lösa mitt problem..
  Idag är dagen då jag och André har 1 år ihop ♥ så idag är våran dag. Han jobbar tills senare ikväll så vi ska bara ut och äta på nått mysigt ställe. Men imorgon har jag bokat in oss på Yusuragi Spa.


  17 kommentarer  17 kommentarer om “JEANS X 3”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här