Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:23 | October 24, 2015

  YASURAGI SPA

  yas4yas56yas8yas2yas1

   

   

  AT THE YASURAGI SPA

   

  Okey, we had an amazing day and night yesterday! We took a taxi to Yasuragi around 16.00 and the first thing we did was to change into our bathing suit and shorts and jumped into the outdoor hor spring. We sat there for like an hour, just talking and enjoyed each others company.
  I had a massage also, and he kind of killed my back haha – but in a good way!
  Later on we had a three course dinner and some wine before we headed of to our room to take a bath in our big, big bathtub with some champagne. It sure was a magical evening and I’m so thankful. Thankful for everything. Thankful for yesterday and everyday, thankful for André, thankful for life. Thankful for you.
  Now it’s time to head back into the city. Today I’m just gonna chill with Filippa ♥ Julian are having an event tonight so I might show up there and give him a hug!

  _________

  Okej, vi hade verkligen en magisk dag och kväll igår! Vi tog en taxi till Yasuragi runt 16.00 och de första vi gjorde efter vi checkat in var att slänga av oss kläderna och ta på oss badkläderna för att sedan hoppa rakt in i utomhus poolen. Vi satt där i kanske någon timma och bara snacka och njöt av varandras sällskap. Jag tog en massage med och snubben som masserade mig dödade min rygg typ haha – men på ett bra sätt! Jag behövde de kan jag säga.
  Senare på kvällen så käkade vi en trerätters middag på resturangen där innan vi drog till vårt rum och badade i den stor badtunnan inne på rummet och drack champagne. Det var verkligen en magisk dag och jag är så sjukt tacksam. Tacksam för igår och för varje dag, tacksam för André, tacksam för livet. Och tacksam över er.
  Nu är det dags att bege sig in till stan igen. Jag ska bara mysa med Filippa idag ♥ Julian har nått event idag med som jag kanske svänger förbi på, så man kan kramas lite med honom!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “YASURAGI SPA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här