Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:22 | November 1, 2015

  JUST PERFECT

  yo433yo6yo21yo1

   

   JUMPSUIT FROM GINA TRICOT – GET IT HERE

   

  My second party-tested look from my collab with Gina Tricot ♥ This jumpsuit is EVERYTHING!! Look at it – it’s perfect in every damn way! The material, the front of it and how it flatters your body. Love it!
  Well, I’ve told you about the campaign before – but for you who might have missed it :
  The campaign is about trying out their party collection and have a fun night out with your friends.
  In the dresses there was a chip showing afterwards what kind of night you had, tested by a big bunch of party people in a big study. The result of the tested products will show their dance potential, mingle potential, all night out potential and romance potential.
  For this collab me, Freja and Filippa did a cool video – check it out HERE!

  __________

  Min andra look som jag party-testat i samarbetet med Gina Tricot ♥ Den här jumpsuiten är ju GALEN! Titta på den – den är perfekt på alla vis! Allt från material, urringningen till hur den smickrar kroppen. Älskart!
  Ja, jag har ju redan innan skrivit om hur kampanjen ser ut, men för er som kanske missat de:
  Kampanjen handlar om att ha en rolig utekväll med dina vänner . I klänningar finns ett chip som efteråt visar vilken typ av natt du hade, som är testad av ett stort gäng människor i en stor studie. Resultatet av de testade produkterna kommer att visa sin danspotential, mingel potential, ute-hela-kväll potential och den romantiska potentialen. Kampanjfilmen som jag, Freja och Filippa är med i borde ni kika på HÄR med!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “JUST PERFECT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här