Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:20 | November 3, 2015

  Pale

  beige_angelicablick1beige_angelicablick2biege_angelicablick8

   

  PHOTO BY FANG – Old look / unseen
  _Coat from Zara_Bag from YSL_

   

  Yey! Guess what? Yesterday me and Margaux went to Fightbox and did some thaiboxing!
  I’ve missed it a lot and it’s good to be back doing it :)
  After the workout I went home to take a shower and then off I went to a dinner with my friends
  at Grill.
  I had such a bad dag yesterday! I totally woke up on the wrong side.. no good.
  But today I’m feeling better. Haha, you know that feeling when you wake up being
  mad at everything and everyone haha!
  Meeting up with Fang soon to hang out and take photos for todays outfit ♥
  Then I’ll swing by Marre to get my hair done, cause now I really need to
  make it a bit colder in the color. I removed my extensions yesterday too so now
  it feels like I have soooo short hair haha. But it sure has grown a lot!

  _________

  Yey! Gissa vad? Igår körde jag och Margaux thaiboxning på Fightbox! Jag har saknat det som fan :)
  Efter träningen åkte jag hem ett tag för att duscha och sen iväg för middag
  med mina vänner på Grill.
  Jag hade världens sämsta dag igår, men idag är det bättre.
  Haha ni vet känslan när man vaknar på fel sida och bara hatar allt och alla.
  Aja, ska möta upp Famg här snart för att fota dagens look och hänga ♥
  Sen är det raka vägen till Marre för att piffs till håret och göra de lite
  kallare i tonen. Tog ju bort mitt löshår igår så nu känns de såååååå kort haha!
  Men de har ändå vuxit en del!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “Pale”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Such a lovely look! Love the natural colors and the bag is perfect <3

   XX Nora / 1310bynora.com

   Reply
  • Hahaha yess absolutly know this feeling! And my boyfriend knows it even more.. I wake up and I am mad at him without any visible reason! Hate myself sometimes for those moments, cause noramlly I am a really nice person who hate arguing haha.
   Love the photos! The tone in tone outfit is just gorgeous!
   Puss :) Elena
   ___________________________________________
   https://annelenafashion.wordpress.com/

   Reply
  • I’m a light colour lover (?) and I think this outfit is just perfect <3 I almost bought that coat too the other day ;)

   http://whnora.blogspot.fi/?m=1

   Reply
  • Love this look with soft colors!!
   xx
   Claudia
   http://www.trendenciesblog.com

   Reply
  • I love the coat <3

   http://lyfanie-fashion.blogspot.de/

   Reply
  • I love this colors and your look :)
   xoxo

   marionstyle.blogspot.fr

   Reply
  • Snygg outfit!

   Reply
  • Ska du inte gå mörkt brun som du planerade?

   Reply
  • So gorgeous! I always love your hair so much and it looks amazing tied back like this, and the outfit is fab – the colour palette is gorgeous!

   Shot From The Street

   Reply
  • I thought you were going for dark brown hair!

   Reply
  • This colour sets off your beauty.

   Reply
  • Visa håret!! :) Skulle du inte färga mörkbrunt? Jag är så peppad på mörkbrunt glansigt fräscht hår. Time for a change! :D

   Reply
  • Så snygg outfit, gillar gråa toner.

   På tal om hår och löshår som du nämner så har jag fått äran att vara med i Rapunzel of Swedens nya reklamkampanj. Har aldrig fått göra något liknande tidigare. Fantastiskt att få blir fotad av proffs.
   Var i Umeå i tre dagar, och nu har dom börjat lägga ut lite bilder…kommer att komma ut en hel del spridda över några månader framåt. titta gärna in på min blogg, har lagt upp en film som togs under fotodagen.

   http://rebecka.for.me/

   Reply
  • perfect look!
   http://patricialopman.blogspot.com.es/

   Reply
  • Såå himla fint!!

   http://fitnessbymalin.blogg.se/

   Reply
  • Så snygg!

   Reply
  • Hejsan! Hur känner du ang de essena oneill berättar just nu? Om sociala medier och folks ” perfekta liv” eftersom du har ett rätt likt konto som hon hade,.. Kan du relatera till henne? Hade vart intressant o veta!

   Reply
  • Såg det! Tycker de är skitbra att hon skrivit sådär. Sen kan man ju relatera till de på olika sätt! Jag känner inte riktigt igen mig i det hon skriver, men jag vet att många, många gör de.
   Nått jag alltid varit mån om under hela min tid som bloggare/instagrammare är att de är viktigt för mig att jag är äkta och genuin.
   Jag gör tex inga samarbeten bara för pengarnas skull eller liknande, enbart om jag faktist på riktigt kan ställa mig bakom något.
   Även när de kommer till att publicera/visa nått i bloggen/insta så är jag noga med att de INTE är fejk – och att jag klart och tydligt berättar för mina följare att det isånnafall ÄR ett samarbete. Detta just för att ni själva ska få ta ställning till varan/produkten och inte för att jag trycker upp den i ansiktet på er.
   Det är dessutom väldigt stor skillnad på hur tex bloggare/instafolk jobbar beroende på vart dom bloggar ifrån. USA jobbar tex inte alls på samma sätt som vi i Sverige gör osv. I Sverige är det lag på att vi inte får göra falsk eller gömd marknadsföring utan måste vara noga med att skriva ut när en post är köpt eller när man gör ett samarbete.

   Varför jag tex bloggar och instagrammar är inte egentligen i grund och botten för att tjäna pengar – iaf inte från min sida. Sen vet jag att de finns folk som typ skulle sälja sin själ för att få så mycket pengar som möjligt och tro mig – jag kunde ha haft WAAAAY MORE MONEY på kontot om jag enbart tänkt på att tjäna pengar. Men det är inte så jag jobbar. Som jag skrev: jag gör enbart sånt som jag genuint tycker om. Och den bloggare/instagrammar jag för det kreativa. Skulle jag inte få vara kreativ så skulle jag nog bli psykiskt sjuk tillslut. Jag har alldeles för mycket idéer och tankar som måste komma ut – och det gör dom via blogg/insta.
   Dessutom så tar jag inte om 1000 bilder som hon Essena skrev på när jag ska “hålla in magen” eller liknande. Jag tar några stycken och tycker jag dom känns fina ( läs: fina – inte hur min kropp ser ut ) så lägger jag ut dom.
   Jag har en fin, fungerande kropp som jag är stolt över – men visst, jag har inte dom där mega-tuttarna, mega-röven och getingmidjan.. nää – men jag är fin som jag är ändå. och de är det de handlar om. Vare sig man är supersmal, lite större, har den såkallade “perfekta-kroppen” ( vad fan de nu än är ) eller kanske inte alls “har det”. Så ska vi vara stolta över oss själva. Jag kan bli provocerad när människor skiver till mig ” men herregud.. visar upp sin röv och kropp på hela instagram…..” och då känner jag ” och? så bara för att jag är kvinna så ska jag behöva dölja den? eller bara för att jag har en rätt så tränad och slim kropp så är de inte ok för mig att lägga upp sånna bilder?” missförstå mig inte – men skull en lite mer överviktig tjej lägga upp nått och skriva att hon var stolt över sin kropp skulle hon troligtvis få komentarer som ” you go girl!!” istället för mig som troligtvis skulle få ” ja ja.. jävla show-off som står där i sin lilla bikini” .. skittråkigt. Vi borde hylla alla kroppar oavsett storlek eller form. Aja, nu flyter jag från ämnet.
   Men som sagt – jag tycker Essena gjort superrätt! Men bara för att hon jobbar så som hon gjort eller känner som hon gör så behöver inte alla göra det. Det finns andra sidor av myntet med :) kram

   Reply
  • So awesome! Love the colors!

   Love, Marie Roget

   Reply
  • know the feeling! men vänner brukar vara bästa botet <3

   Reply
  • I love this colors on you girl!

   http://moje-kreacje.blogspot.com

   Reply
  • Amazing look :) Great for fall. Can you tell me more about the clock?

   Reply
  • Älskar kappan! :)

   Reply
  • I really like those shoes. This look is so comfortable.

   http://www.throughmyowneyes.com

   Reply