Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:48 | November 5, 2015

DRAKE WANNABE

LOOK OF THE DAY
YAS_ANGELICABLIKCK1YAS_ANGELICABLICK11YAS_ANGELICABLICK9YAS_ANGELICABLICK6yas_angelicablick81YAS_ANGELICABLICK2

 

PHOTOS BY FANG
_Sweater from Adidas, HERE_Leggings from Criminal Damage, HERE_
_Boots from Timberland, HERE_Coat old from Zara_Bag from Asos, SOLD OUT_

 

Wazzup Mjööölby! I’m at the moment in Mjölby! Pernilla are making my hair long once again.
I wanna have long hair a bit more and then I’ll go daaaaark too – with long hair :) Im always struggling between cutting my hair off again to a blonde bob and to have that really,really powerful dark hair. but imma go dark :) i’ve cut my hair off once and ever since I did I’ve been struggling getting my hair to grow back. I have never in my life had problems with that before until I did my bob. That’s why I’m a bit scared doing it. But I think the dark long hair will suit me! In the photos I have my own hair :) long, huh?

_________

Wazzuup Mjölby! Jag är i Mjölby hos Pernilla och får långt hår igen. Jag vill ha långt hår ett tag till och sen ska jag bli mörkhårig med – med långt hår :) Jag tvekar alltid mellan att klippa en blond page eller att ha långt,maffigt mörkt hår. Men jag ska bli mörk! Jag klippte ju av mig mitt hår en gång i tiden och send ess har mitt hår haft svinsvårt att växa ut. Har aldrig någonsin haft problem med det innan jag klippte av mig de. Så därför är jag rädd för att göra de igen! Men det mörka lång kommer bli toppen! På bilderna har jag mitt egna hår enbart :) långt, va?

-Contain adlinks

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “DRAKE WANNABE”

 1. Dixi Wonderland on

  Kan ju vara för att du färgar om håret flera gånger om året så att de inte växer samt stylar de ;) När jag slutade styla så har mitt hår växt jätte mycket :) Måste säga att jag älskar din outfit på dessa bilderna och frisyren var skit snygg :D

  Reply
 2. Michaela on

  This outfit looks perfect. I would never have the idea of combining adidas sportwear with an elegant coat, but it really looks great. Plus I have to say I admire this type of makeup on you.

  Reply
 3. Elena on

  They are pretty Long!! And I would love to see them dark! Think it will suit you really nice! But I can also imagine you wearing a short bob! I love Bobs! They are so feminin and extraordinary! Would love to have one, but unfortunatly my hair is to thick..
  Puss :) Elena
  ______________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.