Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:48 | November 5, 2015

  DRAKE WANNABE

  YAS_ANGELICABLIKCK1YAS_ANGELICABLICK11YAS_ANGELICABLICK9YAS_ANGELICABLICK6yas_angelicablick81YAS_ANGELICABLICK2

   

  PHOTOS BY FANG
  _Sweater from Adidas, HERE_Leggings from Criminal Damage, HERE_
  _Boots from Timberland, HERE_Coat old from Zara_Bag from Asos, SOLD OUT_

   

  Wazzup Mjööölby! I’m at the moment in Mjölby! Pernilla are making my hair long once again.
  I wanna have long hair a bit more and then I’ll go daaaaark too – with long hair :) Im always struggling between cutting my hair off again to a blonde bob and to have that really,really powerful dark hair. but imma go dark :) i’ve cut my hair off once and ever since I did I’ve been struggling getting my hair to grow back. I have never in my life had problems with that before until I did my bob. That’s why I’m a bit scared doing it. But I think the dark long hair will suit me! In the photos I have my own hair :) long, huh?

  _________

  Wazzuup Mjölby! Jag är i Mjölby hos Pernilla och får långt hår igen. Jag vill ha långt hår ett tag till och sen ska jag bli mörkhårig med – med långt hår :) Jag tvekar alltid mellan att klippa en blond page eller att ha långt,maffigt mörkt hår. Men jag ska bli mörk! Jag klippte ju av mig mitt hår en gång i tiden och send ess har mitt hår haft svinsvårt att växa ut. Har aldrig någonsin haft problem med det innan jag klippte av mig de. Så därför är jag rädd för att göra de igen! Men det mörka lång kommer bli toppen! På bilderna har jag mitt egna hår enbart :) långt, va?

  -Contain adlinks


  16 kommentarer  16 kommentarer om “DRAKE WANNABE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här