Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | November 25, 2015

Memory

absail
Absailing down Table Mountain

sandboard_angelicablick2
Sandboarding in the desert

wine

Wine tasting

safari
Safari

Fun stuff booked by the
EF SCHOOL

 

Sista dagen i skolan! Den här resan har bara varit så JÄÄVLA ROLIG! Och allt tack
vare EF skolan! Jag är så tacksam att jag fått vara med om detta och jag längtar
att få resa med dom igen.
som jag skrivit innan – EF skolan är en språkskola med språkkurser i olika språk
beroende på vilken destination man åker till.
Det är även dom som bokat in oss på alla rolig grejer vi gjort, för de är en del i vad
dom gör och hjälper till med också. Här i Kapstaden lär man sig tex engelska ( finns
olika nivåer – allt från att man inte kan nått till att man vill mer eller mindre bli helt
och håller flytande och grammatik korrekt ).
Så dom hjälper även med alla roliga grejer med om man pluggar på skolan och det
tycker jag är fett kul att dom gör :). Om jag inte vore bloggare hade jag lätt
kunnat åka iväg med dom under en lång tid och lärt mig nått språk! så kul!
Är det förresten någon där ute som åkt med dom och pluggat hos dom?
Kan ni inte berätta om era upplevelser så vi alla, inklusive jag kan få se och läsa?
Vore skoj!
juste: Om ni tycker detta låter intressant alls så tycker jag verkligen att ni ska besöka
deras hemsida och få mer information kring EF och vad dom gör, deras destinationer
samt mer info om våran resa – hemsidan hittar ni HÄR! 

_________

Last day at the school today! This trip has been AAH-MAZING! And everything thanks to the
EF school! I’m so thankful for doing this and I can’t wait to travel with them again.
As I told you before – EF is a language school where you learn to speak different languages.
They are the ones who also booked all the fun stuff that we have been doing here, cause
that’s a part of what they also do here! In Cape Town you learn english ( you have
all different levels – everything from that you don’t know any english at all
to that you wanna speak fluently and correct ) and then they also have
other destinations where you learn other languages.
So, they also help out to book all the fun things such as skydiving, safari, winetasing, shark diving..
yeah everyhting – when you study there :) they take really good care of you!
I’m also very happy that I’ve met so much amazing people here.
The students are so nice and the teachers too.
If I wasn’t a blogger I would definitely travel somewhere with them
and go to school at the EF school.
Is there anyone out there who has been studying with EF at their school?
Please leave a comment about it so both me and others can read about it :)
I wanna hear your stories and experience!
and also, for everyone who is interesting to know more about EF and their school,
different destinations and also about our trip – DO IT HERE! ♥

-In collab with EF school


30 kommentarer30 kommentarer om “Memory”

  Jag är faktiskt i Spanien just nu och läser spanska. Har varit här i två månader. Bästa jag gjort! ?

  Reply

  Jag var tre veckor i Brighton förra sommarn, bästa tiden i mitt liv! Allt var underbart, aktiviteterna, leaders, hostfamiljen mm… Sku så gärna åka tillbaks, saknar redan alla nya vänner och staden! Man lär sig verkligen mycket, inte bara språket utan kultur osv. Rekommenderar verkligen! :) xx

  Reply

  Måste ärligt säga att det känns så tråkigt med sponsrade inlägg. Får ju ingen trovärdighet det du säger när man vet att du fått betalt för det.

  Reply

  Jag får inte en slant i detta “samarbetet” ska du veta :) inte ett korvöre. Detta är enbart för upplevelsens skull och därefter får jag skriva precis hur jag tycker och tänker att det här stället / EF är. Jag är här för at förmedla hur den här resan är och där får jag heeeelt bestämma hur jag själv tycker, tackar.
  En sak vill jag att både du och alla mina andra läsare ska veta – jag må kanske i vissa fall göra sponsrade/samarbetsinlägg men ALLT jag skriver om här är saker jag faktist tycker. Jag skulle aldrig i hela världen lägga upp nått som var dåligt och låtsas som att de var bra bara för pengarnas skull. Spelar liksom ingen roll hur mycket pengar jag får om jag tycker nått är skit – då tackar jag snällt NEJ. I detta fall handlar de inte om några pengar alls, just för att en upplevelse är inget man kan ta betalt för. Hade känts jätteskumt att ta betalt för en resa med EF och sen sitta här och skriva att jag tycker stället är skit eller dåligt. Nej, jag fick åka hit – uppleva och recensera – med mina egna ord och könslor :) tack! kram

  Reply

  Du får kanske inte en slant men resan gratis antar jag? Eller? Räknas det inte som samarbete då, och inte “samarbete” som du skriver?

  Reply

  Jo fast som jag skriver: jag får ju skriva precis så som jag känner, så vad är grejen ens? hade jag tyckt de var kefft så hade jag skrivit de. Jisses liksom. Sluta vara så bitter och se det positiva istället ? Nu kanske folk får upp ögonen för detta och som du kanske ser vad folk skrivit om EF så kan du ju döma själv hur fett de faktist är.

  Reply

  Hej! Jag skrev första kommentaren, den andra skrev någon i mitt namn med en tvåa efter…. Det var inte min mening att vara otrevlig på något sätt, jag bara ifrågasatte eftersom jag inte alls vet hur detta fungerat, vad du får för det osv. Absolut ska du få skriva att det är bra om du trivs! Undrade bara ifall det kom från hjärtat, och det verkar det ju som! Kul för dig att du får göra resan, ser jättehärligt ut!
  Kramar!

  Reply

  Och jag skrev kommentar nr 2! (Heter också Malin förstås, skrev därför malin2)
  Jag menade inte att vara kritisk eller oskön heller, men verkade som du tolkade det så vilket var fett tråkigt.. Ledsen för det! ?

  Reply

  Jag har varit sugen flera gånger men det har kommit lite annat emellan istället.. Ska nog ta tiden till att åka :)
  Glöm inte bara skriva att det är i samarbete med EF, blir ju synd om dig om någon anmäler… Tack för en underbar blogg som ger mycket inspo till allt <3

  Reply

  AWESOME! Your photos really make me wanna explore the world and learn some more languages! <3
  Puss :) Elena
  __________________________________________________
  http://annelenafashion.com/

  Reply

  Vilka härliga bilder!! ? Vill också ut och resa nu! Som tur är flyger jag till Nya Zeeland på måndag, ska bli riktigt grymt!
  Ha en fortsatt härlig resa finis!! KRAM ?❤️

  Reply

  Hi Angelica,
  Your pictures look beautiful – they really always do!
  I am going to Cape Town in January to do volunteering work for two months and it’s my first time traveling alone, so I was just wondering about what you think of the city and would you recommend it? I hope you would like to answer my question :) Have a really nice day :)

  Reply

  Hey,
  Im looking to volunteer in South Africa,
  Can I ask where are you going to volunteer (what place)? :)

  Reply

  I traveled with EF to Malta this summer! I can honestly say that they were the two most amazing weeks abroad ever! I traveled alone from Norway, and met people from all over Europe. St. Julians is the party city of Malta, but EF also arranged amazing journeys to the Islands Comino and Gozo, and other amazing activities. It was so beautiful, and you experience everything so differently when you are with new people ❤️

  Reply

  Vilka häftiga och roliga grejer ni fått göra! Får också lust att åka dit nu :)

  Reply

  Jag åkte till Tokyo i våras med EF :) träffade människor från hela världen i skolan och de ordnade också aktiviteter, t.ex. kimonoprovning (har skrivit på bloggen om det ) :)

  Reply

  jag var iväg på språkresa med EF för några år sedan! Superkul verkligen! Känner dock att det var lite oseriöst då det var extremt mycket strul med värdfamiljerna… Ex. i en av mina kompisars värdfamilj satt de och rulla (och rökte) joints i köket när hon kom hem en dag, i en annan fick de ingen mat och man var ju mer som en inneboende. Kompisarna och aktiviteterna var dock super! Har fortfarande kontakt med vissa av dem!

  Reply

  Dina inlägg känns inte genuina för att du har fått resan betalt av EF. EF ger dig gratis upplevelser och ser till att du har den bästa möjliga tiden hos dem. Medans vi andra, jag själv har betalat EF två gånger ( 2014 och 2007), får en riktigt dålig och oseriös upplevelse. Det är strul med klasserna, det är strul med schemat, det är strul med aktiviteterna och de som har hand om administrationen på EF i Sverige, USA och i Frankrike har inte bemött mig eller mina vänner trevligt.

  Jag rekommenderar ingen att åka med EF. Om du vill festa, res utomlands. Om du vill lära dig ett nytt språk, läs på ett universitet eller ta ett halvår utomlands på en högskola.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här