Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:02 | November 25, 2015

  Memory

  absail
  Absailing down Table Mountain

  sandboard_angelicablick2
  Sandboarding in the desert

  wine

  Wine tasting

  safari
  Safari

  Fun stuff booked by the
  EF SCHOOL

   

  Sista dagen i skolan! Den här resan har bara varit så JÄÄVLA ROLIG! Och allt tack
  vare EF skolan! Jag är så tacksam att jag fått vara med om detta och jag längtar
  att få resa med dom igen.
  som jag skrivit innan – EF skolan är en språkskola med språkkurser i olika språk
  beroende på vilken destination man åker till.
  Det är även dom som bokat in oss på alla rolig grejer vi gjort, för de är en del i vad
  dom gör och hjälper till med också. Här i Kapstaden lär man sig tex engelska ( finns
  olika nivåer – allt från att man inte kan nått till att man vill mer eller mindre bli helt
  och håller flytande och grammatik korrekt ).
  Så dom hjälper även med alla roliga grejer med om man pluggar på skolan och det
  tycker jag är fett kul att dom gör :). Om jag inte vore bloggare hade jag lätt
  kunnat åka iväg med dom under en lång tid och lärt mig nått språk! så kul!
  Är det förresten någon där ute som åkt med dom och pluggat hos dom?
  Kan ni inte berätta om era upplevelser så vi alla, inklusive jag kan få se och läsa?
  Vore skoj!
  juste: Om ni tycker detta låter intressant alls så tycker jag verkligen att ni ska besöka
  deras hemsida och få mer information kring EF och vad dom gör, deras destinationer
  samt mer info om våran resa – hemsidan hittar ni HÄR! 

  _________

  Last day at the school today! This trip has been AAH-MAZING! And everything thanks to the
  EF school! I’m so thankful for doing this and I can’t wait to travel with them again.
  As I told you before – EF is a language school where you learn to speak different languages.
  They are the ones who also booked all the fun stuff that we have been doing here, cause
  that’s a part of what they also do here! In Cape Town you learn english ( you have
  all different levels – everything from that you don’t know any english at all
  to that you wanna speak fluently and correct ) and then they also have
  other destinations where you learn other languages.
  So, they also help out to book all the fun things such as skydiving, safari, winetasing, shark diving..
  yeah everyhting – when you study there :) they take really good care of you!
  I’m also very happy that I’ve met so much amazing people here.
  The students are so nice and the teachers too.
  If I wasn’t a blogger I would definitely travel somewhere with them
  and go to school at the EF school.
  Is there anyone out there who has been studying with EF at their school?
  Please leave a comment about it so both me and others can read about it :)
  I wanna hear your stories and experience!
  and also, for everyone who is interesting to know more about EF and their school,
  different destinations and also about our trip – DO IT HERE! ♥

  -In collab with EF school


  30 kommentarer  30 kommentarer om “Memory”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • these pics are incredible!
   lunjasky.wordpress.com
   Lunjasky bloglovin

   Reply
  • Jag är faktiskt i Spanien just nu och läser spanska. Har varit här i två månader. Bästa jag gjort! ?

   Reply
  • Jag var tre veckor i Brighton förra sommarn, bästa tiden i mitt liv! Allt var underbart, aktiviteterna, leaders, hostfamiljen mm… Sku så gärna åka tillbaks, saknar redan alla nya vänner och staden! Man lär sig verkligen mycket, inte bara språket utan kultur osv. Rekommenderar verkligen! :) xx

   Reply
  • Måste ärligt säga att det känns så tråkigt med sponsrade inlägg. Får ju ingen trovärdighet det du säger när man vet att du fått betalt för det.

   Reply
  • Jag får inte en slant i detta “samarbetet” ska du veta :) inte ett korvöre. Detta är enbart för upplevelsens skull och därefter får jag skriva precis hur jag tycker och tänker att det här stället / EF är. Jag är här för at förmedla hur den här resan är och där får jag heeeelt bestämma hur jag själv tycker, tackar.
   En sak vill jag att både du och alla mina andra läsare ska veta – jag må kanske i vissa fall göra sponsrade/samarbetsinlägg men ALLT jag skriver om här är saker jag faktist tycker. Jag skulle aldrig i hela världen lägga upp nått som var dåligt och låtsas som att de var bra bara för pengarnas skull. Spelar liksom ingen roll hur mycket pengar jag får om jag tycker nått är skit – då tackar jag snällt NEJ. I detta fall handlar de inte om några pengar alls, just för att en upplevelse är inget man kan ta betalt för. Hade känts jätteskumt att ta betalt för en resa med EF och sen sitta här och skriva att jag tycker stället är skit eller dåligt. Nej, jag fick åka hit – uppleva och recensera – med mina egna ord och könslor :) tack! kram

   Reply
  • Du får kanske inte en slant men resan gratis antar jag? Eller? Räknas det inte som samarbete då, och inte “samarbete” som du skriver?

   Reply
  • Jo fast som jag skriver: jag får ju skriva precis så som jag känner, så vad är grejen ens? hade jag tyckt de var kefft så hade jag skrivit de. Jisses liksom. Sluta vara så bitter och se det positiva istället ? Nu kanske folk får upp ögonen för detta och som du kanske ser vad folk skrivit om EF så kan du ju döma själv hur fett de faktist är.

   Reply
  • Hej! Jag skrev första kommentaren, den andra skrev någon i mitt namn med en tvåa efter…. Det var inte min mening att vara otrevlig på något sätt, jag bara ifrågasatte eftersom jag inte alls vet hur detta fungerat, vad du får för det osv. Absolut ska du få skriva att det är bra om du trivs! Undrade bara ifall det kom från hjärtat, och det verkar det ju som! Kul för dig att du får göra resan, ser jättehärligt ut!
   Kramar!

   Reply
  • Och jag skrev kommentar nr 2! (Heter också Malin förstås, skrev därför malin2)
   Jag menade inte att vara kritisk eller oskön heller, men verkade som du tolkade det så vilket var fett tråkigt.. Ledsen för det! ?

   Reply
  • Jag har varit sugen flera gånger men det har kommit lite annat emellan istället.. Ska nog ta tiden till att åka :)
   Glöm inte bara skriva att det är i samarbete med EF, blir ju synd om dig om någon anmäler… Tack för en underbar blogg som ger mycket inspo till allt <3

   Reply
  • AWESOME! Your photos really make me wanna explore the world and learn some more languages! <3
   Puss :) Elena
   __________________________________________________
   http://annelenafashion.com/

   Reply
  • Gorgeous photos! I especially love the first and the last one :)

   Nicol
   http://nicolsview.blogspot.cz/

   Reply
  • Så fina bilder!

   Reply
  • AMAZING photos!!!
   http://www.silkypearl.com/

   Reply
  • Otroligt vackra bilder! Blir så sugen på att ge mig ut och upptäcka! :)

   http://frontside.devote.se/

   Reply
  • Vilka härliga bilder!! ? Vill också ut och resa nu! Som tur är flyger jag till Nya Zeeland på måndag, ska bli riktigt grymt!
   Ha en fortsatt härlig resa finis!! KRAM ?❤️

   Reply
  • Hi Angelica,
   Your pictures look beautiful – they really always do!
   I am going to Cape Town in January to do volunteering work for two months and it’s my first time traveling alone, so I was just wondering about what you think of the city and would you recommend it? I hope you would like to answer my question :) Have a really nice day :)

   Reply
  • Hey,
   Im looking to volunteer in South Africa,
   Can I ask where are you going to volunteer (what place)? :)

   Reply
  • Sexiest outfit I’ve ever seen on the safari.

   http://www.throughmyowneyes.com

   Reply
  • åååh sandboarding!! LOVELY :D :D

   Reply
  • wow, this view! incredible beautiful.

   http://moje-kreacje.blogspot.com

   Reply
  • http://windittight.com/alexander-mcqueen/
   serious vaca envy!

   Reply
  • you defo look like your having so much fun in Cape Town! The view from the abseiling is incredible!!! Love your khaki safari outfit is dope! – x

   Lavinya Royes – Fashion & Lifestyle Blog

   Reply
  • I traveled with EF to Malta this summer! I can honestly say that they were the two most amazing weeks abroad ever! I traveled alone from Norway, and met people from all over Europe. St. Julians is the party city of Malta, but EF also arranged amazing journeys to the Islands Comino and Gozo, and other amazing activities. It was so beautiful, and you experience everything so differently when you are with new people ❤️

   Reply
  • Vilka häftiga och roliga grejer ni fått göra! Får också lust att åka dit nu :)

   Reply
  • Hur var wine tasting? :)

   Reply
  • Jag åkte till Tokyo i våras med EF :) träffade människor från hela världen i skolan och de ordnade också aktiviteter, t.ex. kimonoprovning (har skrivit på bloggen om det ) :)

   Reply
  • so cool! would also like to try sandboarding looks like fun!

   xx
   christina
   http://christinamue.de/

   Reply
  • jag var iväg på språkresa med EF för några år sedan! Superkul verkligen! Känner dock att det var lite oseriöst då det var extremt mycket strul med värdfamiljerna… Ex. i en av mina kompisars värdfamilj satt de och rulla (och rökte) joints i köket när hon kom hem en dag, i en annan fick de ingen mat och man var ju mer som en inneboende. Kompisarna och aktiviteterna var dock super! Har fortfarande kontakt med vissa av dem!

   Reply
  • Dina inlägg känns inte genuina för att du har fått resan betalt av EF. EF ger dig gratis upplevelser och ser till att du har den bästa möjliga tiden hos dem. Medans vi andra, jag själv har betalat EF två gånger ( 2014 och 2007), får en riktigt dålig och oseriös upplevelse. Det är strul med klasserna, det är strul med schemat, det är strul med aktiviteterna och de som har hand om administrationen på EF i Sverige, USA och i Frankrike har inte bemött mig eller mina vänner trevligt.

   Jag rekommenderar ingen att åka med EF. Om du vill festa, res utomlands. Om du vill lära dig ett nytt språk, läs på ett universitet eller ta ett halvår utomlands på en högskola.

   Reply