Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:22 | December 20, 2015

A casual stroll

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
jeanslook_angelicablick6jeanslook_angelicablick5jeanslook_angelicablick9jeanslook_angelicablick4

 

CREDIT & ADLINKS
_SKIRT FROM ASOS, HERE_SHIRT FROM LINDEX_
_BAG FROM CHANEL_SUNNIES FROM RAYBAN, HERE_
_BRACELET FROM GINA TRICOT_SANDALS FROM ASOS, HERE_

 

A simple look from Bangkok! Love this skirt a lot :) It’s suuuunday! My favorite dag of the week!! I just woke up from a night out partying. I didn’t really drink anything so I’m feeling all fine today so that’s good. I’m not into partying right now.. I just wanna do cozy stuff! So what are you guys up for on a sunday like this? Tomorrow Imma need to go christmas shopping! Have you started yet? I’m aaaalways in the last minute with that haha. We don’t really buy christmas gifts in my family anymore, we just love to hang out, eat good food and just celebrate christmas. That’s the whole idea about it also. But this year I wanna buy something small and also something for Andrés mom and dad. At the moment I’m laying in bed watching the movie “The way way back” with Steve Carrell eating leftover pizza and drinking milk haha. I’m solo obsessed with milk! I could actually drink it everyday.. and I might do sometimes haha. It’s so fun how different milk can taste depending which country you are in. I have never tasted better milk than in sweden tho.. hahaha I love how this post became a milk-post ( emoji laughing so much it cries ) haha.

__________________________________

En enkel look från Bangkok! Älskar den här kjolen :) Åh de är söööööndag! Bästa dagen på veckan!! Jag vaknade nyss från en partykväll ute.. jag drack typ inget alls så jag mår bra idag och är inte bakis, så de är asskönt. Är inne i en period där jag inte är alls sugen på att festa.. jag vill bara göra mysiga saker. Så, vad gör ni en söndag som denna? Imorgon ska jag iväg och köpa julklappar , har ni köpt några? eller ja.. vi köper ju inte direkt julklappar i vårfamilj utan vi vill bara umgås, äta god mat och fira jul. Men de är ju de det handlar om. Men i år vill jag köpa nått litet och även nått till Andrés mamma och pappa. För tillfället ligger jag i sängen och kollar på filmen ” The way way back” med Steve Carrell, äter pizza rester och dricker mjölk. Jag är besatt i mjölk haha! Kan fan dricka det varje dag.. ibland gör jag det med haha. Det är sjukt hur mjölk kan smaka så olika från land till land, eller hur? har ni tänkt på de? Mjölken i sverige är bäst, enligt mig. Haha jag älskar hur detta blev ett inlägg om mjölk..( emojin som skrattar så mycket att den gråter ) haha.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “A casual stroll”

 1. Elena on

  ice cold milk is just the best hangover drink!!! Love it! I am drinking it actually right now, I had a hard night yesterday though..:D
  And I love this look! The casual skirt and the shoes are AWESOME!! Love the combination!!
  Puss :) Elena
  ______________________________________________________
  http://annelenafashion.com/

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.