Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:22 | December 20, 2015

  A casual stroll

  jeanslook_angelicablick6jeanslook_angelicablick5jeanslook_angelicablick9jeanslook_angelicablick4

   

  CREDIT & ADLINKS
  _SKIRT FROM ASOS, HERE_SHIRT FROM LINDEX_
  _BAG FROM CHANEL_SUNNIES FROM RAYBAN, HERE_
  _BRACELET FROM GINA TRICOT_SANDALS FROM ASOS, HERE_

   

  A simple look from Bangkok! Love this skirt a lot :) It’s suuuunday! My favorite dag of the week!! I just woke up from a night out partying. I didn’t really drink anything so I’m feeling all fine today so that’s good. I’m not into partying right now.. I just wanna do cozy stuff! So what are you guys up for on a sunday like this? Tomorrow Imma need to go christmas shopping! Have you started yet? I’m aaaalways in the last minute with that haha. We don’t really buy christmas gifts in my family anymore, we just love to hang out, eat good food and just celebrate christmas. That’s the whole idea about it also. But this year I wanna buy something small and also something for Andrés mom and dad. At the moment I’m laying in bed watching the movie “The way way back” with Steve Carrell eating leftover pizza and drinking milk haha. I’m solo obsessed with milk! I could actually drink it everyday.. and I might do sometimes haha. It’s so fun how different milk can taste depending which country you are in. I have never tasted better milk than in sweden tho.. hahaha I love how this post became a milk-post ( emoji laughing so much it cries ) haha.

  __________________________________

  En enkel look från Bangkok! Älskar den här kjolen :) Åh de är söööööndag! Bästa dagen på veckan!! Jag vaknade nyss från en partykväll ute.. jag drack typ inget alls så jag mår bra idag och är inte bakis, så de är asskönt. Är inne i en period där jag inte är alls sugen på att festa.. jag vill bara göra mysiga saker. Så, vad gör ni en söndag som denna? Imorgon ska jag iväg och köpa julklappar , har ni köpt några? eller ja.. vi köper ju inte direkt julklappar i vårfamilj utan vi vill bara umgås, äta god mat och fira jul. Men de är ju de det handlar om. Men i år vill jag köpa nått litet och även nått till Andrés mamma och pappa. För tillfället ligger jag i sängen och kollar på filmen ” The way way back” med Steve Carrell, äter pizza rester och dricker mjölk. Jag är besatt i mjölk haha! Kan fan dricka det varje dag.. ibland gör jag det med haha. Det är sjukt hur mjölk kan smaka så olika från land till land, eller hur? har ni tänkt på de? Mjölken i sverige är bäst, enligt mig. Haha jag älskar hur detta blev ett inlägg om mjölk..( emojin som skrattar så mycket att den gråter ) haha.


  28 kommentarer  29 kommentarer om “A casual stroll”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här