Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:49 | December 20, 2015

  GOKART

  gokart1gokart2gokart4gokart3

   

  GOKART ON A CLOUDY DAY

   

  We had a bit of trouble with the weather when we where in Phuket so some days we went doing fun stuff instead! Like this day when we went for GoKart! As I told you earlier I really sucked at it but it was oh-so-fun!! André was pretty good tho.  Now I’m on my way to Ingrid for a cozy sunday :) we are gonna make dinner, watch a movie and just chill. A perfect sunday if you ask me!

  ____________________________________

  Vi hade lite halvkasst väder till och från när vi var i Phuket så vissa dagar åkte vi och gjorde roliga saker istället! Som denna dag när vi åkte iväg och körde GoKart! Som jag sa tidigare så sög jag riktigt hårt haha men André var ändå duktig. Nu ska jag dra till ingrid för en mysig söndag :) vi ska göra middag, kolla film och bara slappa. En perfekt söndag om du frågar mig!

   


  4 kommentarer  4 kommentarer om “GOKART”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här