Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:38 | December 21, 2015

  BLUE & BROWN

  Brown_angelicablick2Brown_angelicablick1Brown_angelicablick9Brown_angelicablick7Brown_angelicablick3

   

  _TROUSERS FROM GINA TRICOT_TOP FROM GINA TRICOT_
  _BAG FROM ZARA_SHOES FROM ZARA_WATCH FROM MICHAEL KORS_

   

  I gotta say, I love this combo! Most comfy top I’ve ever had! It works to almost everything too :) Oh I can’t wait to go to Varberg tomorrow to celebrate Christmas ♥ Even tho that winter isn’t my favorite time of the year, it sure is cozy with Christmas and everything that comes with it. I’m also happy to be able to celebrate it and to have a warm place to go, with loving people and food at the table. Not everyone out in this world has that opportunity and that brakes my heart. I wanna send out love to everyone out there who is alone on christmas or feel alone. Everyone out there should be able to have a warm home to home to with people who loves them. All the love in the world for you ♥

  __________________________________

  Måste säga att jag älskar denna kombo! linnet är ett utav de skönaste jag någonsin ägt. Funkar att bära till de mesta med :) Åh jag längtar så mycket till att åka till Varberg imorgon för att fira jul ♥ Även fast att vintern inte är favorittiden på året så är ju julen fett mysig med allt den bär med sig. Jag är så himla glad och tacksam för att jag har ett varmt hem att gå till med kärleksfulla människor och med mat på bordet. Det är inte alla som har det så där ute och det krossar mitt hjärta. Jag vill passa på att skicka ut all min kärlek till er. Till dom som är ensamma på jul eller känner sig ensamma. Alla där ute borde ha ett varmt hem att komma hem till och till en kärleksfull familj, All kärlek till er ♥


  36 kommentarer  36 kommentarer om “BLUE & BROWN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här