Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:08 | December 22, 2015

  FOR THE FORTUNE

  cap_angelicablick2(1)cap_angelicablick3(1)cap_angelicablick9cap_angelicablick12cap_angelicablick4cap_angelicablick7cap_angelicablick2

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
  _COAT FROM ZARA_CAP OLD FROM H&M_SHOES FROM ZARA_
  _TROUSERS FROM ZARA_BAG FROM YSL_SHIRT FROM ZARA_

   

  Had such a relaxed evening yesterday! It started with some meetings and also a dinner meeting before meeting up with Freja! We talked for hours, having a small meal and then a coffee before having a stroll around söder. That girl is golden! Such an amazing person. Got home pretty late and crashed into bed right away haha! My jetlag is still real. André and I fell asleep around 19.00 the other day… 19?! It’s the same time as small kids go to bed hahaha! I woke up around 04.00 and got up. Felt so weird! Now I’m off to have breakfast with Elsa and Rami in town ♥ haven’t seen them since before they left for costa Rica.. feels like over a month! Too long if you ask me. Or yeah, I don’t really miss Rami that much, just Elsa… SAJK! Just kidding. I miss ’em both!

  _________________________________

  Hade en sjukt härlig kväll igår! Startade med lite möten samt ett middagsmöte innan jag mötte upp Freja! Vi snackade i timmar, käkade lite och drack sen kaffe innan vi fortsatte att traska runt på söder. Den tjejen är värd guld! En magisk person. Kom hem ganska sent så jag krashade direkt i sängen haha! Min jetlag är real alltså. André och jag somnade klockan 19.00 häromdagen.. alltså 19?! Det är då småbarn brukar gå och lägga sig haha! Jag vaknade vi 04 ungefär och var fett pigg, så jag gick upp och jobbade. Kändes so kefft! Nu ska jag snart bege mig in till stan för frukost med Elsa och Rami ♥ har inte träffat dom sen dom åkte till Costa Rica.. typ en månad sen. För länge om du frågar mig! Saknar ju inte Rami såklart, utan bara Elsa… SAJK! Jag skoja bara haha! Har saknat dom båda!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “FOR THE FORTUNE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här