Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:47 | December 22, 2015

  Randomz

  sky1sky6sky5sky7sky8sky9sky3sky2sky11

   

  THAILAND RANDOMS

   

  Some photos from our trip in Thailand :) we just arrived in Varberg so we’ll just hang out with André’s parents and chill. I’m having trouble with my tooth today.. not the wisdom tooth but another one which sucks. I hope it will get better so I won’t have to walk around with this during christmas. Buuuuut it wouldn’t chock me if it will stay this way just to fuck with me now when I wanna relax and have some free time. Fucking tooth.

  _______________________________________

  Några bilder från våran resa i Thailand :) vi kom precis till Varberg så vi ska bara softa med Andrés mamma och pappa och tare lugnt. Jag har fått problem med min tand nu med… och inte den vanliga visdomstanden utan en annan vilket suger. Hoppas att de blir bättre så jag slipper gå runt med ont i tanden. Meeeeeeen det skulle inte förvåna mig om de stannade såhär bara för att fucka mig nu när jag ska softa och tare lugnt. Jävla tandjävel.


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Randomz”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här