Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:59 | December 23, 2015

  RAY OF LIGHTS

  Processed with VSCOcam with hb2 preset image Processed with VSCOcam with hb2 preset

   

  BIKINI_GINA TRICOT

   

  We had a really cool outdoor bath at one of our hotels in Phuket which was amazing! Really like this bikini too. Kind of like this model, do you like it? Maybe not the best one to tan in, but you can always  open it and fold it over you boobs to make it like a bandeau instead while tanning. And just put it up again when you wanna have a swim or so :)

  __________________________________________

  Vi hade en riktigt coolt utomhusbad på ett av våra hotell i Phuket som var magiskt! Gillar den här bikinin massor. Gillar modellen på den massor, gör ni? Kanske inte den bästa att sola i, men man kan ju alltid vika över den övre delen över den andra så de blir en bandeau istället och sen vika upp den när man vill bada :)


  10 kommentarer  10 kommentarer om “RAY OF LIGHTS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här