Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:54 | December 23, 2015

  SPICY RED

  red_angelicablick1red_angelicablick3red_angelicablick4

   

  PHOTOS BY JETTMAN
  _JACKET FROM ACNE_BAG FROM CELINE_DRESS FROM ASOS, HERE_
  _SHOES ARE OLD_BEANIE FROM H&M_LIPSTICK FROM REVLON, HERE_

   

  A very simple but comfy look! Love this dress, and I can’t wait to wear it during spring/summer here in Sweden – without no jacket, or hat. Just woke up here at Andrés parents place so now I’m sitting here with his father, drinking coffee. Hehe it’s always so nice to be here and the bed we are sleeping in are so comfy! And the best part: it’s pretty soft and André weights a bit more than I do so when we are sleeping I always attend to roll over at his side because the mattress tilts under him, so I always wake up being glued to hos back haha! And that’s pretty nice!
  Today we are gonna celebrate mini-christmas over at André’s uncles place. I’m starting to get the real christmas feeling now and I love it! But I’ve promised myself – until next year we are gonna have our own christmas tree in our apartment pretty early. I’ve never had my own tree since I always go back to Linköping during christmas to celebrate. So I always find it unnecessary to get my own tree since I won’t even be at home! But until next year, I must have one.

  ________________________________________

  En superenkel och skön look! Älskar den här klänningen och längtar tills jag kan använda den här i Sverige under vår/sommar  – utan jacka, och mössa. Vaknade nyss upp här och sitter för stunden och dricker kaffe med Andrés pappa. Hehe de är alltid så mysigt att vakna upp här och sängen vi sover i är så skön! Och det bästa:  Den är väldigt mjuk och André väger ju lite mer än vad jag gör så när vi sover så har jag lite tendens att rulla över till hand sida och vaknar alltid upp helt fastklistrad i hans rygg haha. Men de är ju bara mysigt!
  Idag ska vi fira jul hemma hos Andrés morbrors familj . Jag börjar då lite julkänslor nu så det är härligt! Jag har lovat mig själv en sak dock – att tills nästa år ha en egen gran!  Jag har liksom aldrig haft min egna gran hemma haha. Men de är ju bara för att jag alltid åker hem och firar jul i Linköping så då känns det så onödigt att ha en stackars gran hemma som står och barrar. Men de är ju fett mysigt, så nu tills nästa år så ska jag tusan ha en gran haha.


  14 kommentarer  14 kommentarer om “SPICY RED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här