Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

8:54 | December 23, 2015

SPICY RED

LOOK OF THE DAY
red_angelicablick1red_angelicablick3red_angelicablick4

 

PHOTOS BY JETTMAN
_JACKET FROM ACNE_BAG FROM CELINE_DRESS FROM ASOS, HERE_
_SHOES ARE OLD_BEANIE FROM H&M_LIPSTICK FROM REVLON, HERE_

 

A very simple but comfy look! Love this dress, and I can’t wait to wear it during spring/summer here in Sweden – without no jacket, or hat. Just woke up here at Andrés parents place so now I’m sitting here with his father, drinking coffee. Hehe it’s always so nice to be here and the bed we are sleeping in are so comfy! And the best part: it’s pretty soft and André weights a bit more than I do so when we are sleeping I always attend to roll over at his side because the mattress tilts under him, so I always wake up being glued to hos back haha! And that’s pretty nice!
Today we are gonna celebrate mini-christmas over at André’s uncles place. I’m starting to get the real christmas feeling now and I love it! But I’ve promised myself – until next year we are gonna have our own christmas tree in our apartment pretty early. I’ve never had my own tree since I always go back to Linköping during christmas to celebrate. So I always find it unnecessary to get my own tree since I won’t even be at home! But until next year, I must have one.

________________________________________

En superenkel och skön look! Älskar den här klänningen och längtar tills jag kan använda den här i Sverige under vår/sommar  – utan jacka, och mössa. Vaknade nyss upp här och sitter för stunden och dricker kaffe med Andrés pappa. Hehe de är alltid så mysigt att vakna upp här och sängen vi sover i är så skön! Och det bästa:  Den är väldigt mjuk och André väger ju lite mer än vad jag gör så när vi sover så har jag lite tendens att rulla över till hand sida och vaknar alltid upp helt fastklistrad i hans rygg haha. Men de är ju bara mysigt!
Idag ska vi fira jul hemma hos Andrés morbrors familj . Jag börjar då lite julkänslor nu så det är härligt! Jag har lovat mig själv en sak dock – att tills nästa år ha en egen gran!  Jag har liksom aldrig haft min egna gran hemma haha. Men de är ju bara för att jag alltid åker hem och firar jul i Linköping så då känns det så onödigt att ha en stackars gran hemma som står och barrar. Men de är ju fett mysigt, så nu tills nästa år så ska jag tusan ha en gran haha.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “SPICY RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.