Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:50 | December 25, 2015

INSTA DOCUMENTS 1.2

TRAVEL
instatthai1INSTAD

Part 2 from our pictures from Thailand! Last documents coming up until next week. But I sure have a lot of pictures left to show you from our trip :) ATM we are at my grandpa’s place. We are sitting here around the table talking politics.. haha. I’ve eaten sooooo much food this christmas. I can’t even explain haha! I have food all the way up in my throat. Btw, gotta say that I’m crazy about my new bikini that i’m wearing in top of this post! With a lot of cactus on it! I saw that some of you have asked  me where it’s from and it’s from Motel Rocks and you can find it HERE! Thumbs up! Ah, I drove from town to my grandpa and I have to say it feels so weird to drive when you usually don’t do it! But it’s like riding the bike – you always remember and it’s ingrained. I wanna drive more in Stockholm but it’s way to expensive to own a car there.. it’s better to go på subway or taxi in Stockholm. But I wouldn’t mind a Range Rover haha! A black one! Always wanted one..
So, what are you guys doing tonight? Here in Sweden it’s a big thing to go out the day after Christmas and it’s called ” the returning night” haha.

__________________________________

Del 2 från bilderna av Thailand! Sista bilderna kommer upp till veckan. Men jag har fortfarande en hel del bilder från Thailand kvar att visa er :) ATM sitter vi hos morfar och snackar politik..haha. Jag har ätit såååå mycket mat. Har typ mat upp till halsen haha! Juste, måste bah säga att jag är helt tokig i min nya bikini som jag bär längt upp bland bilderna! Med massa kaktusar på! Såg att en del av er frågat vad den kom ifrån och den kommer ifrån Motel Rocks och du kan hitta den HÄR! Tummen upp! Åh, körde bil hit förut och måste säga att de kändes fett konstigt haha .. man kör ju inte nått i Stockholm. Me de är ju som att cykla – det sitter liksom i ryggmärgen! Jag vill köra mer i Sthlm men de är inte värt att ha bil där.. alldeles för dyrt Det är bättre att åka kommunalt eller med taxi.  Men jag skulle inte klaga över att skaffa mig en Range Rover haha! En svart! Har alltid velat ha en..
Så, vad gör ni ikväll? En grej här i Sverige är att man går ut och festar dagen efter Julafton och denna kväll kallas ” Återvändar-kvällen” haha.
-Contain adlinks

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “INSTA DOCUMENTS 1.2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.