Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:01 | December 25, 2015

  VERY SIMPLE

  casual_angelicablick6casual_angelicablick3 casual_angelicablick11casual_angelicablick5

   

  PHOTOS BY JETTMAN / CREDIT & ADLINKS
  _BAG FROM CHANEL_JEANS ARE OLD_TSHIRT FROM TCI, HERE_
  _JACKET FROM GINA TRICOT, HERE_SHOES FROM ADIDAS, HERE_

   

  My everyday uniform when I really don’t know what to wear! This is so simple but nice at the same time, right?  We’ve had such a wonderful christmas in Varberg with Andrés entire familj. I haven’t met some of them so it was nice to finally do that. Such a cozy and loving family ♥ I’m blessed for sure. Now we are on the train on our way to Linköping to continue the christmas celebration two more days fore it’s time for us to go back home to Stockholm. My mum is picking us up by the train to go straight to my grandpa out at the countryside. You know, my sanctuary that I’ve been talking about some times. Yes, my sanctuary is for sure at my grandpa’s place. I wish I could take all of you there to show you what I’m talking about. He has built his own house and it’s located in the middle of the woods with a huuuuuuge garden, with swings and their own little garden where they plant their own stuff. We have our own lake with a small boat and a bridge out in the water where you can dive from during the summer. It’s just amazing! We have wild strawberries, cherry’s, gooseberry, ordinary strawberries, white – red and black currant , blueberries and lingon berries growing during the summer. It’s just amazing!

  ___________________________________

  Min everyday-uniform när jag inte vet vad jag ska ha  på mig! Det är så enkelt men ack så snyggt samtidigt, eller hur? Vi har haft en sjukt mysig julafton hos Andrés föräldrar med hans familj. Det var  kul att få träffa alla med! En väldigt fin familj ♥ jag är blessed. Nu sitter vi iallafall på tåget till Linköping för att träffa min familj och fortsätta firandet av jul i två dagar till innan vi åker hem mot Stockholm igen. Min mamma hämtar upp oss på stationen nu och så ska vi direkt åka ut till morfar på landet.  Ni vet, min fristad. Morfars land är verkligen min fristad. Önska att jag kunde ta med mig alla er dit så ni får se vad jag snackar om! Han har byggt huset själv och de ligger verkligen mitt ute i skogen med en meeeeeega stor trädgård/baksida med gungor och en supermysig trägård där dom odlar eget. Vi har en egen liten del sjö där vi även har en brygga och båt. Vi brukar hoppa och dyka ifrån bryggan på somrarna! På somrarna växer dessutom smultron, krusbär, körsbär, vanliga jordgubbar, röda – vita och svarta vinbär, blåbär och lingon där. Så sjukt underbart!


  31 kommentarer  32 kommentarer om “VERY SIMPLE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här