Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:01 | December 25, 2015

VERY SIMPLE

LOOK OF THE DAY
casual_angelicablick6casual_angelicablick3 casual_angelicablick11casual_angelicablick5

 

PHOTOS BY JETTMAN / CREDIT & ADLINKS
_BAG FROM CHANEL_JEANS ARE OLD_TSHIRT FROM TCI, HERE_
_JACKET FROM GINA TRICOT, HERE_SHOES FROM ADIDAS, HERE_

 

My everyday uniform when I really don’t know what to wear! This is so simple but nice at the same time, right?  We’ve had such a wonderful christmas in Varberg with Andrés entire familj. I haven’t met some of them so it was nice to finally do that. Such a cozy and loving family ♥ I’m blessed for sure. Now we are on the train on our way to Linköping to continue the christmas celebration two more days fore it’s time for us to go back home to Stockholm. My mum is picking us up by the train to go straight to my grandpa out at the countryside. You know, my sanctuary that I’ve been talking about some times. Yes, my sanctuary is for sure at my grandpa’s place. I wish I could take all of you there to show you what I’m talking about. He has built his own house and it’s located in the middle of the woods with a huuuuuuge garden, with swings and their own little garden where they plant their own stuff. We have our own lake with a small boat and a bridge out in the water where you can dive from during the summer. It’s just amazing! We have wild strawberries, cherry’s, gooseberry, ordinary strawberries, white – red and black currant , blueberries and lingon berries growing during the summer. It’s just amazing!

___________________________________

Min everyday-uniform när jag inte vet vad jag ska ha  på mig! Det är så enkelt men ack så snyggt samtidigt, eller hur? Vi har haft en sjukt mysig julafton hos Andrés föräldrar med hans familj. Det var  kul att få träffa alla med! En väldigt fin familj ♥ jag är blessed. Nu sitter vi iallafall på tåget till Linköping för att träffa min familj och fortsätta firandet av jul i två dagar till innan vi åker hem mot Stockholm igen. Min mamma hämtar upp oss på stationen nu och så ska vi direkt åka ut till morfar på landet.  Ni vet, min fristad. Morfars land är verkligen min fristad. Önska att jag kunde ta med mig alla er dit så ni får se vad jag snackar om! Han har byggt huset själv och de ligger verkligen mitt ute i skogen med en meeeeeega stor trädgård/baksida med gungor och en supermysig trägård där dom odlar eget. Vi har en egen liten del sjö där vi även har en brygga och båt. Vi brukar hoppa och dyka ifrån bryggan på somrarna! På somrarna växer dessutom smultron, krusbär, körsbär, vanliga jordgubbar, röda – vita och svarta vinbär, blåbär och lingon där. Så sjukt underbart!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

32 Responses to “VERY SIMPLE”

 1. Cindy on

  (y) Thumbs up Angelica! (y)
  PS.Fick titta en extra gång eftersom jag trodde först att det var Fanny som var på bilderna – ni ser verkligen ut som tvillingar här.

  Ha en riktigt god fortsättning på julen!
  /Cindy :D

  Reply
  • angelicablick on

   Tack hörrö <3 ja, jo vi får höra det ibland.. tror vi båda är rätt trötta på att bli tagna för att vara varann. Är så svårt bara för ibland känns det som att jag inte får vara blond eller sminka mina ögon ( vi sminkar oss inte ens i närheten likadant heller ) för då lackar folk ur och tycker att vi är för lika. Har typ känt ibland att jag "måste" färga håret till någon annan färg bara för att vi inte ska ha samma hårfärg, men de känns så jäkla fel eftersom jag helst vill vara blond nu. Skittråkigt! Vet att du inte menade nått illa nu, men vi båda får ganska jobbiga kommentarer ibland. Puss påred och god fortsättning <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.