Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:18 | December 26, 2015

  AIRPLANE

  plane_angelicablick3plane_angelicablick1plane_angelicablick2

   

  _TOP FROM GINA TRICOT_
  _LEGGINGS FROM ADIDAS_SHOES FROM ADIDAS_

   

  Wow, what a day! Full of stuff to do and people to meet!
  Started our day by waking up around 7 in the morning, drinking coffee, shower and get ready for the day. Then I drove my mom to work before taking the car over to my great-grandma. It’s insane, she is 95 year old and still going strong. A power lady! My grandpa met us there for a cup of coffee!
  After that we spent the afternoon with my grandma and her husband Janne. We had lunch at a new place in Linköping called 1854 which was awesome! Have any of you from Linköping been there? A great place. Ended our family-tour by meeting up with my dad,brother and sister haha. As I said – a full scheduled day! Just got back home passing put in bed. I’ve had so much to do today so I forgot to blog! Did you have a great christmas holiday? We have been celebrating for 5 days now so that’s been amazing, but now I’m ready to go back to normal before it’s time for New Years Eve!

  _____________________________________

  Wow, vilken dag! Har haft så mycket att stå i och folk att träffa!
  Började dagen med att vi givk upp runt 07 för frukost, kaffe och en dusch innan vi gjorde iordning oss för dagen. Körde morsan till jobbet innan vi drog till min gammel-farmor. Det är galet, hon är 95 år gammal och fortfarande stentuff! En riktig krut-kärring! Morfar kom dit på en kopp kaffe med :) Efter det spenderade vi hela för och eftermiddagen med mormor och hennes man janne i stan. Vi käkade på ett ställe som heter 1854 som var bra! Har någon av er linköpingsbor varit där?  Ett bra ställe för er att gå till annars. Mötte upp farsan, brorsan och syrran med innan vi åkte hem. Har precis däckad hemma hos mamma i sängen. Jag har haft så mycket idag att jag glömt av att blogga till och med haha. Hade ni en bra julhelg? Vi har firat i 5 dagar och haft det magiskt, men nu ska de bli nice att komma tillbaka som vanligt igen innan nyår!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “AIRPLANE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här