Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:22 | December 27, 2015

  BEIGE X 3

  beige_angelicablick7beige_angelicablick5beige_angelicablick8

   

  PHOTO BY RASMUS LINDAHL / CREDIT & ADLINKS
  _COAT FROM ZARA_SET FROM GINA TRICOT_
  _SHOES FROM RIVER ISLAND_BAG FROM CHANEL, HERE_

   

  A look from when I still was brown haha! Just kidding, I still have some tan left. That’s good now when it’s winter here in Sweden. Still haven’t found out what to wear on New years, but I’ll just find something in my wardrobe :) Gotta say that this set is awesome! Really like it! I love sets where you can wear the pieces separate or together like this. And yeah, can’t really get enough of my chanel! Maybe you have noticed? hahaha! I wear it all the time. Atm I’m at Fightbox working.. I was supposed to workout but something came up.. gonna tell you more about that later. I’m just so angry right now. Anyway, gonna spend my sunday with André. I’m gonna cook him dinner tonight for the first time in forever now when we have an almost done kitchen. Trying to find chairs to our kitchen.. I wanna have old ones, that have a retro-feeling over them, brushed steel or in brown leather. Please, please give me advises on where to find that! We need chairs to sit on asap haha!

  ______________________________________

  En look från när jag fortfarande var brun haha! Sajk, jag har fortfarande lite färg kvar. och de är skönt nu när de är vinter här i sverige. Har inte hittat nått att ha på mig till nyår ännu. Men ska försöka rota fram nått hemma i garderoben :) måste bah säga att jag diggar det här setet! Massor! Jag älskar set överlag.. tycker de är nice att man kan bära de var för sig eller ihop som ovan. Och ja, jag kan inte få nog av min chanel heller! haha använder tamejfan hela tiden. Sitter just nu på Fightbox och jobbar.. skulle ha tränat men en sak kom emellan. Ska berätta mer om det sen. Är så jävla arg. Ikväll ska vi städa och jag ska laga mat till André för första gången på forevaah.. nu när vi har ett helt ok kök där hemma.  Måste hitta stolar till köket med.. vill ha några med lite gammal/retrokänsla på i borstat stål eller brunt läder. Har ni tips? Ge gärna tips, för vi behöver stolar asap! haha!


  44 kommentarer  44 kommentarer om “BEIGE X 3”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här