Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:22 | December 27, 2015

BEIGE X 3

LOOK OF THE DAY
beige_angelicablick7beige_angelicablick5beige_angelicablick8

 

PHOTO BY RASMUS LINDAHL / CREDIT & ADLINKS
_COAT FROM ZARA_SET FROM GINA TRICOT_
_SHOES FROM RIVER ISLAND_BAG FROM CHANEL, HERE_

 

A look from when I still was brown haha! Just kidding, I still have some tan left. That’s good now when it’s winter here in Sweden. Still haven’t found out what to wear on New years, but I’ll just find something in my wardrobe :) Gotta say that this set is awesome! Really like it! I love sets where you can wear the pieces separate or together like this. And yeah, can’t really get enough of my chanel! Maybe you have noticed? hahaha! I wear it all the time. Atm I’m at Fightbox working.. I was supposed to workout but something came up.. gonna tell you more about that later. I’m just so angry right now. Anyway, gonna spend my sunday with André. I’m gonna cook him dinner tonight for the first time in forever now when we have an almost done kitchen. Trying to find chairs to our kitchen.. I wanna have old ones, that have a retro-feeling over them, brushed steel or in brown leather. Please, please give me advises on where to find that! We need chairs to sit on asap haha!

______________________________________

En look från när jag fortfarande var brun haha! Sajk, jag har fortfarande lite färg kvar. och de är skönt nu när de är vinter här i sverige. Har inte hittat nått att ha på mig till nyår ännu. Men ska försöka rota fram nått hemma i garderoben :) måste bah säga att jag diggar det här setet! Massor! Jag älskar set överlag.. tycker de är nice att man kan bära de var för sig eller ihop som ovan. Och ja, jag kan inte få nog av min chanel heller! haha använder tamejfan hela tiden. Sitter just nu på Fightbox och jobbar.. skulle ha tränat men en sak kom emellan. Ska berätta mer om det sen. Är så jävla arg. Ikväll ska vi städa och jag ska laga mat till André för första gången på forevaah.. nu när vi har ett helt ok kök där hemma.  Måste hitta stolar till köket med.. vill ha några med lite gammal/retrokänsla på i borstat stål eller brunt läder. Har ni tips? Ge gärna tips, för vi behöver stolar asap! haha!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

44 Responses to “BEIGE X 3”

  • angelicablick on

   Oj, svårt de där! Är inget fan alls av strumpbyxor alls faktist.. är lite beroende på vad du har för klänning? kram

   Reply
  • angelicablick on

   Dom har vi tittat på :) vi båda gillar dom och det är de stuket vi kollat efter. Tycker dock att var och varannan resturang i sthlm har dom så då känns de inte lika roligt.. men tack! kram

   Reply
  • angelicablick on

   Men fina du!! Ja jag har ryckt upp mig rejält :) de är kul! mer inlägg, mer personligt och så svarar jag alltid på allas kommentarer – iaf nästan alltid :) PUSS!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.