Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:03 | December 27, 2015

SHOE LOVIN’

shoeflats1FLATS11.HERE 2.HERE 3.HERE 4.HERE

shoesiddleFLATSMIDDLE1
5.HERE 6.HERE 7.HERE 8.HERE

shoeshigh1FLATSHIGH2
9.HERE 10.HERE 11.HERE 12.HERE

Some shoe-inspo for you guys! AND FOR ME! I looooove shoes and I want ’em all! What do you think? I’m so in love with colorful high heels. I have similar ones to the blue ones that I bought from Zara. Need a new pair of nude heels and a pair of cool sneakers. Maybe thinking about the black sneakers ( no 4 ). What do you think? Should I buy them?

___________________________________________

Lite sko-inspo för er! OCH FÖR MIG! Jag är fakking tokig i skor och jag vill ha alla dessa! Vad tycker ni om dom? Jag har en liten förälskelse i färgglada högs skor. Dom blåa påminner lite om mina blåa från Zara måste jag säga. Skulle vilja ha ett par beige höga skor och ett par nya coola sneakers. Funderar starkt på sneakersen ( nr 4 ). Vad tror ni om de? borde jag slå till?


6 kommentarer6 kommentarer om “SHOE LOVIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här