Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:29 | December 28, 2015

  MIXED

  random5random8random2random10sky1random7random3random9

   

  THAILAND

   

  Mixed photos from Thailand! And more to come. Did my first workout in like forever today and I’m so happy to be back at the gym again. We did some muy thai in thailand but that’s all.. now i’m back with a 100%! I wonder how many people say that now when it’s time for a new year hahaha! But I’m series tho.  Just said by to our plumbers after helping us fixing the big problem we had..  Everyhting is good now and working so I’m happy about that. Anyway, tonight Freja is coming over for dinner at our place :) I’m making dinner and desert. I’m starting to feel like a real wifey  haha!

  ________________________________________

  Mixade foton från Thailand! Mer kommer. Körde mitt första träningspass på sjukt länge och jag är fett glad att jag kickat igång nu. Vi körde ju lite muy thai i Thailand men de är allt.. så nu är jag tillbaka med 100%! Undrar hur många personer som lovar sig själv att börja träna nu när det blir nytt år haha. Aja, jag är iaf helt seriös. Sa precis hejdå till rörmokaren som varit här och hjälpt oss med vårt problem.. så nu funkar allt. Men men, ikväll kommer Freja hit på middag :) Ska göra varmrätt och efterrätt. Känner mig som en riktig wifey haha!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “MIXED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här