Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:53 | December 28, 2015

  WHITE GATES

  l_angelicablick2l_angelicablick8l_angelicablick4l_angelicablick7

   

  CREDIT & ADLINKS
  _SHOES FROM ASOS, SOLD OUT_BAG FROM GINA TRICOR, COMING SOON_
  _TUNIC FROM INDISKA_SUNNIES FROM RAYBAN, HERE_
  _EARRINGS ARE OLD, SIMILAR HERE_BRACELETS FROM GINA TRICOT_

   

  I just love this look that I wore in Bangkok! It was so warm so this look was perfect for 30+ degrees celsius. Had a belt in the waist too to keep the tunic up and shorter. So, I just woke up and the circle is broken. Damn it! I’ve gone to bed around ten in the night and gone up around six or seven in the morning ever day.. Now I got up at nine. So tonight I need to sleep early so I don’t wake up late tomorrow! I love to go up early so you have the entire day to do stuff :) don’t you agree? No, now I need to make myself breakfast and then get ready for my workout. Haha speaking of food… such a failure haha! I wanted to make a really good dinner last night so I found a recipe of a thai stew with coconut milk, lime, chicken and other stuff. I followed the recipe to 100% but it ended up tasting like shit.. wtf? How can it go wrong? I did exactly what I was supposed to do. Really weird. Gonna give it a new try sometime! I’m actually good at cocking food so that made me so sad hahaha. André tried to eat it but we just laughed. I made another dish by free hand instead and that turned out good!

  ____________________________________

  Älskar den här looken som jag bar i Bangkok! Det är ju så jäkla varmt där med 30+ . Körde med ett bält i midjan för att få upp den lite med. Ja, så vi vaknade nyss här och cirkeln är bruten. Fan! Jag har gått och lagt mig runt 10 på kvällen varje kväll och gått upp rut 6 eller 7 på morgonen. Men nu vaknade jag vid 9, så det suger ju… måste försöka sova tidigt idag ändå. Älskar att gå upp tidigt så man hinner med att göra massor under dagen :)  håller ni inte med? Nu ska jag göra lite frulle och sen klä på mig träningskläder och sen dra och träna. Haha på tal om mat.. sån fail! Ville göra en sjukt god middag igår och valde att gå efter ett recept på internet på en thaigryta med kokosmjölk, lime, kyckling och massa annat. Jag följde receptet 100% men det slutade med att de smaka skit.. vadfan?! Hur kan de bli fel?? Jag gjorde exakt som det stod, men ändå blev det äckligt. Så konstigt. Jag måste ju testa igen någon gång! Jag är rätt bra på att laga mat så de var inge roligt haha. André försökte snällt äta det men vi började bah skratta tillslut. Jag fick göra en ny gryta och improvisera och den blev supergod!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “WHITE GATES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här