Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:49 | December 29, 2015

BLVCK / BLVCK

LOOK OF THE DAY
adidas_ablick1 adidas_ablick4adidas_ablick91adidas_ablick2adidas_ablick8adidas_ablick3

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
CREDIT & ADLINKS
_SWEATPANTS FROM ADIDAS_HOODIE FROM ADIDAS_
_BOOTS FROM TIMBERLAND, HERE_JACKET FROM ZARA_

 

Woke up by the doorbell and the plumber was back to do the last stuff. Now I’m sitting here with a cup of coffee, working and waiting for my workout to begin at Fightbox. I did my workout yesterday and I’m so sore in my body haha! Freja held a good class! We had a really amazing night yesterday – Toby and Freja came over for wine and dinner at our place and I made pesto chicken in the oven with feta cheese and other stuff with a mango sallad. I did desert also with vanilla cottage cheese, raspberries and digestive crackers. Really good! We did a fire in out fireplace for the first time and it was really,really cozy! We are gonna have more night like that :) just perfect.
I’m gonna have a work-day today and get a lot of work done. I need it! I’m swinging by Klara too to get a tan for New Years also. Hey guys, have you seen the serie “Making of a murderer”? I’ve heard that it’s AWESOME and André and I are gonna start watching it today! Have you seen it and what do you think?

________________________________________

Vaknade av att det ringde på dörren och rörmokaren var tillbaka för att fixa det sista. Nu sitter jag här med en kopp kaffe, jobbandes och vänatar på att cirkeln ska börja på Fighbox. Körde ju de igår med och jag har sån träningsvärk idag haha! Freja höll ett bra pass! Vi hade en supermysig kväll igår – Freja och Toby kom över på vin och middag hemma hos oss och jag gjorde pestokyckling i ugn med grädde och feta ost och massa annat samt en mango-sallad. Till efterrätt gjorde jag vaniljkvarg med hallon och degisitive kex. Riktigt gott! Vi tände även vår kakelugn för första gången så de var svinmysigt. Vi ska ha fler kvällar som dessa :) så underbart.
Idag ska jag ha en jobba-hela-dagen-dag och få massa gjort. Ska förbi Klara med och fixa brännan inför nyårsafton. Hallå ni, har ni sett “Making of a murderer”? Hört att den serien är superbra. Har ni sett den och vad tyckte ni?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

25 Responses to “BLVCK / BLVCK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.