Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:30 | December 30, 2015

  Just like a jungle

  jungle_angelicablick9jungle_angelicablick1jungle_angelicablick5jungle_angelicablick8jungle_angelicablick2

   

  _SINGOALLA TOP FROM GINA TRICOT_SHOES FROM ASOS_
  _BAG FROM ZARA_SKIRT FROM ZARA_

   

  Damn, I’ve had so much to do today! Everyhting went wrong this morning haha..  My spray tan didn’t look that good since my skin is starting to peel after our trip to Thailand, my nail chipped off and then I saw that my new years eve dress is sewn wrong.. what the fuck?! haha, well well.. it will be all good for tomorrow. I just got back home after running around town trying to buy the last stuff for tomorrow. The last day of 2015! So sick! Tonight I’m going to Elsa for dinner, wine and just chill. Haven’t met her in forever, so I’m happy that we’ll get some time by ourselves to just talk and hang out. So, what’s your plans for tomorrow? How are you gonna celebrate? We are gonna have a dinner with some friends before it’s time for some party.

  _______________________________________

  Shit, jag har haft så mycket att göra idag! Allt sket sig imorse haha.. min spraytan var helt flammig eftersom jag börjat fjälla bort min färg från Thailand, jag slog av en nagel och så märkte jag att min nyårsklänning är helt felsydd.. haha vadfan liksm?! Men men de rer sig. Kom nyss hem från stan efter att ha sprungit runt och fixat med allt det sista inför imorgon. Sista dagen på 2015! Så sjukt! Ikväll ska jag till Elsa på middag, vin och mys. Har inte träffat henne på sjukt länge så de ska bli så mysigt att bah få umgås och slappa ihop. Så, vad ska ni göra imorgon då? Vi kommer köra en middag med massa vänner innan det är dags för fest.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Just like a jungle”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här