Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:30 | December 30, 2015

Just like a jungle

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
jungle_angelicablick9jungle_angelicablick1jungle_angelicablick5jungle_angelicablick8jungle_angelicablick2

 

_SINGOALLA TOP FROM GINA TRICOT_SHOES FROM ASOS_
_BAG FROM ZARA_SKIRT FROM ZARA_

 

Damn, I’ve had so much to do today! Everyhting went wrong this morning haha..  My spray tan didn’t look that good since my skin is starting to peel after our trip to Thailand, my nail chipped off and then I saw that my new years eve dress is sewn wrong.. what the fuck?! haha, well well.. it will be all good for tomorrow. I just got back home after running around town trying to buy the last stuff for tomorrow. The last day of 2015! So sick! Tonight I’m going to Elsa for dinner, wine and just chill. Haven’t met her in forever, so I’m happy that we’ll get some time by ourselves to just talk and hang out. So, what’s your plans for tomorrow? How are you gonna celebrate? We are gonna have a dinner with some friends before it’s time for some party.

_______________________________________

Shit, jag har haft så mycket att göra idag! Allt sket sig imorse haha.. min spraytan var helt flammig eftersom jag börjat fjälla bort min färg från Thailand, jag slog av en nagel och så märkte jag att min nyårsklänning är helt felsydd.. haha vadfan liksm?! Men men de rer sig. Kom nyss hem från stan efter att ha sprungit runt och fixat med allt det sista inför imorgon. Sista dagen på 2015! Så sjukt! Ikväll ska jag till Elsa på middag, vin och mys. Har inte träffat henne på sjukt länge så de ska bli så mysigt att bah få umgås och slappa ihop. Så, vad ska ni göra imorgon då? Vi kommer köra en middag med massa vänner innan det är dags för fest.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Just like a jungle”

 1. Edita on

  Ooh thats stressful! I’m celebrating half of the night with friends and the other half with family! But IM SO EXCITED to see your dress!!! xx

  Reply
 2. Jennifer Klingvall on

  Vilka underbara bilder! Jag och min sambo hoppas nyårsfesten iår och checkar in på Globenhotellet vilket vi ser fram emot ? så blir drinkar i lobbyn, bad,mys, 3rätters och sedan utsikt över vackra Stockholm på 00-slaget :)

  Gott nytt åt på dig vackra ?? kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.