Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:15 | December 31, 2015

  Crop top

  bl_angelicablick6bl_angelicablick5bl_angelicablick7bl_angelicablick4

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
  _COAT FROM ZARA_TOP FROM ADIDAS_
  _SKIRT FROM ASOS_BOOTS FROM TIMBERLAND_
  _BAG FROM CHANEL_

   

  Last day of 2015!! It almost feels unreal.. don’t you agree? But at the same time ot feels great with a new start. I’m sooooo ready for a new year and for everything to come in 2016! I have some really cool stuff coming up that I can’t wait to share with you – I know you will love it! Well, here is a look often worn by me when I go out clubbing. I don’t wear high heels when I go out anymore. Cause after been forced to go home like a hundred times because of my feet hurting of my heels, but not really wanting to go home, I stopped wearing them when I go out. I wear high heels for other stuff instead :) But I still like to match sneakers/boots with skirts and crop tops and so on. So this look is for sure a safe card when I go out! I never really show you how I look like when I party haha :) so this is one of my looks! Thinking about showing you more of my party-looks mixed with my everyday looks. What do you think of that? Now I’m heading out to meet up André and Emil for 2015 last lunch. Talk to you in a while! Gonna show you what I’m wearing tonight and also ofc give you that “HAPPY NEW YEAR” post haha. LOVE YA!

  _________________________________________

  Sista dagen av 2015!! Känns så sjukt bah.. Håller ni inte med? Men samtidigt så känns det underbart med en ny start. Jag är sååååååå redo för 2016 och allt vad de för med sig! Har redan en hel del roliga saker som händer 2016 som jag längtar tills jag kan berätta för er – jag vet att ni kommer älska det! Men men, här är iallafall en look som jag ofta bär när jag går ut och festar. Jag har slutat helt med att ha högklackat när jag går ut. Efter för många kvällar av ont i fötterna och med att tvingats gå hem pågrund av det fast man egentligen vill stanna så har jag bara gått ut i sneakers eller boots. Jag bär högklackat på/till andra saker istället :) men jag diggar att bära kjol och magtröjor till det iaf. Så denna look är ett safe card för mig när jag går ut! Jag brukar ju inte visa er mina fest-looks så jag funderar på att börja göra det mer och blanda det med mina vardagslooks med, vad tror ni om det? Nu ska jag bege mig ut för att möta upp André och Emil för 2015 sista lunch. Vi hörs om ett litet tag! Ska visa er vad jag ska ha på mig ikväll samt lägga upp det där “HAPPY NEW YEAR” inlägget med haha. LOVE YA!


  30 kommentarer



  32 kommentarer om “Crop top”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här