Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:15 | December 31, 2015

Crop top

LOOK OF THE DAY
bl_angelicablick6bl_angelicablick5bl_angelicablick7bl_angelicablick4

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
_COAT FROM ZARA_TOP FROM ADIDAS_
_SKIRT FROM ASOS_BOOTS FROM TIMBERLAND_
_BAG FROM CHANEL_

 

Last day of 2015!! It almost feels unreal.. don’t you agree? But at the same time ot feels great with a new start. I’m sooooo ready for a new year and for everything to come in 2016! I have some really cool stuff coming up that I can’t wait to share with you – I know you will love it! Well, here is a look often worn by me when I go out clubbing. I don’t wear high heels when I go out anymore. Cause after been forced to go home like a hundred times because of my feet hurting of my heels, but not really wanting to go home, I stopped wearing them when I go out. I wear high heels for other stuff instead :) But I still like to match sneakers/boots with skirts and crop tops and so on. So this look is for sure a safe card when I go out! I never really show you how I look like when I party haha :) so this is one of my looks! Thinking about showing you more of my party-looks mixed with my everyday looks. What do you think of that? Now I’m heading out to meet up André and Emil for 2015 last lunch. Talk to you in a while! Gonna show you what I’m wearing tonight and also ofc give you that “HAPPY NEW YEAR” post haha. LOVE YA!

_________________________________________

Sista dagen av 2015!! Känns så sjukt bah.. Håller ni inte med? Men samtidigt så känns det underbart med en ny start. Jag är sååååååå redo för 2016 och allt vad de för med sig! Har redan en hel del roliga saker som händer 2016 som jag längtar tills jag kan berätta för er – jag vet att ni kommer älska det! Men men, här är iallafall en look som jag ofta bär när jag går ut och festar. Jag har slutat helt med att ha högklackat när jag går ut. Efter för många kvällar av ont i fötterna och med att tvingats gå hem pågrund av det fast man egentligen vill stanna så har jag bara gått ut i sneakers eller boots. Jag bär högklackat på/till andra saker istället :) men jag diggar att bära kjol och magtröjor till det iaf. Så denna look är ett safe card för mig när jag går ut! Jag brukar ju inte visa er mina fest-looks så jag funderar på att börja göra det mer och blanda det med mina vardagslooks med, vad tror ni om det? Nu ska jag bege mig ut för att möta upp André och Emil för 2015 sista lunch. Vi hörs om ett litet tag! Ska visa er vad jag ska ha på mig ikväll samt lägga upp det där “HAPPY NEW YEAR” inlägget med haha. LOVE YA!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

32 Responses to “Crop top”

 1. Elena on

  Love this coat!!! The Outfit is amazing and I looove to go out partying with heels, so I definitely know what you mean, haha! I am living in an old town in Germany with a lot of old cobblestones, so it’s really hard to go out with heels :(. But when I do, I almost break my both feets!
  Puss :) Elena
  ___________________________________________
  http://annelenafashion.com/

  Reply
 2. Zassa on

  JA!! mera blandning av allt möjligt, sånt är alltid roligt! Speciellt outfits av alla dess slag, hög+lågklackat, chill och uppklätt, mixa gillas starkt!

  Och gott nytt år bästa Angelica!!! Hoppas du hade en underbar afton och att 2016 blir ett toppenår för dig. STOR kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.