Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:20 | December 31, 2015

  NO.2

  2_angelicablick22
  TB / PHOTO BY NOAH AGEMO

   

  I’ve had an amazing night at Elsas! She made me dinner and then we had a glass of wine and talked about everything and nothing like usual. She is my baby ♥ Then we continued watching ” making a muderer” .. it’s INSANE. I’m hooked. It’s so awful everything and just a big mess. You should see it!

  ___________________________________

  Vi hade en sjukt mysig kväll hos Elsa! Hon lagade middag till mig och så drack vi lite vin och snackade om allt som vi alltid gör. Hon är min älskling ♥ Sen fortsatte vi kolla på “making a muderer”.. det är SJUKT. Jag är helt fast. Så hemskt allt och bara en ända röra. Ni måste kolla!


  14 kommentarer



  14 kommentarer om “NO.2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här