Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:12 | January 2, 2016

LAST PICTURES OF 2015

UNCATEGORIZED 2
newy1newy4newy3newy5newy2

 

DINNER AT NEW YEARS

 

Well, haha these are the only pictures taken the last night of 2015! Then my battery died. And I got drunk. It’s always a horror but also fun to look at your own snapchat the day after a party like this.. hahahaaha! Do you follow me there btw? My name is angelicablick at snapchat.
We started with a dinner at Kåken and stayed there until 1 or 2  before we went on to Spy Bar for 15 minutes. Then I took a cab to an after party and stayed there until 6 in the morning! We had so much fun!! I was soooo hungover the day after. Jesus. I don’t wanna drink for a very long time now. I don’t usually drink at all, so that won’t be a problem. I rather have cozy dinner with friends and do other stuff. Are you with me on that? Tonight we are having some people over for dinner, just hanging out. As I said, I’m sick so I won’t leave my home. And yes, my friends know I’m sick but they want to come anyway cause they are awesome ♥

___________________________________________

Ja ni, haha det här är de sista och ända blderna tagna sista timmarna av 21015! Sen dog mitt batteri. Och jag blev full. Det är alltid en skräckblandad förtjusning och en aning roligt att kolla på sin snapchat dagen efter en vild utgång.. hahahaha! Följer ni mig på snapchat? Mitt namn är angelicablick där. Vi käkade först middag på Kåken och stannade där tills straxt efter 1 eller 2 , sen drog vi vidare till spybar i typ 15 minuter innan jag drog vidare på efterfest och stannade där tills klockan 6 på morgonen haha, vi hade askul!  Jag var så bakis dagen efter. Jesus. Jag ska inte dricka på väldigt länge. Jag brukar inte gå ut så det är inga problem. Jag gillar hellre middagar och mys än fest. Är ni med mig? Ikväll ska vi ha över lite vänner på middag, bara hänga. Som jag sa, jag är ju sjuk så det blir att bara slappa. Ja, mina vänner vill komma över ändå, för dom är bäst ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

30 Responses to “LAST PICTURES OF 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.