Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:13 | January 3, 2016

ALL YEAR AROUND

LOOK OF THE DAY
JAN1

 

FEB1

 

MARCH1

 

APRIL

 

MAJ1

 

JUNI1

 

JULY

 

AUGUSTI1

 

SEPTEMBER

 

OCTOBER

 

NOVEMBER

 

DECEMBER

 

My looks trough the year! 5 looks for every month. As you can see it’s a mix of summer looks and winter looks almost every month haha. It was so much to go through all of them and see what I’ve worn this year. From all the looks these are some of them :) what do you think? I love that you can see my different hair colors haha. First light brown, then a bit darker, then silver with black roots, then just silver, then blonde haha. I wonder what I’m gonna do next with my hair.. do you remember that I wanted to be really dark? I’m still thinking about that.. but now I also have other ideas. I wanna do something dramatic! But at the same time don’t do anything I’ll regret. We’ll see what I do!
Anyway, still laying in bed being sick AF! I can’t breath through my nose haha.. and my body is so sore. I just wanna get well and start working out again.. any advices on how to get healthy again?

__________________________________________

Mina looks genom året! 5 looks för varje månad. Som ni kan se så är det en mix av både sommar och vinter looks i nästan alla månader haha. Det var så himla roligt att gå igenom alla looks och se vad jag haft på mig i år. Valde sen ut några av alla looks här :) vad tycker ni?  Älskar att man kan se alla mina olika hårfärger haha. Först brunt, sen lite mörkare brunt, sen silver med svart botten, sen bara silver och sen blondt. Undra vad jag ska göra härnäst.. skulle ju bli riktigt mörkbrun så de är ju fortfarande ett förslag men sen har jag andra idéer med. Så vi får se vad jag gör haha! Vill göra nått dramatiskt men ändå inget jag ångrar. Ja, vi får se.. Men men ligger fortfarande dösjuk i sängen! Kan inte andas via näsan .. och jag har så ont i kroppen. Jag vill ju bara bli frisk och träna! Några tips på hur man blir frisk igen?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

39 Responses to “ALL YEAR AROUND”

 1. Dixi Wonderland on

  Jag har varit sjuk sen den 27 december. Exbertitox hjälper tycker jag annars är de mest vila som gäller.
  Tycker det var roligare att se dina hårfärger än kläderna faktiskt ;D Tycker du var super snygg i brunt! :D

  Reply
  • angelicablick on

   Thanks babe! I’m so tired of the brown that I had and also the blonde.. so maybe really dark brown. Or something else. haha! thanks :) xx

   Reply
 2. Kirty on

  Loved this post, its visually stunning and you’ve gone to so much effot. I adore your outfit shoots and the confidence you have. You’ve set some major #hairgoals for me and i’m thinking of doing your light brown with the gold! Cannot wait to see what you’ve got for this year! xx

  Reply
 3. Zassa on

  SÅÅÅÅ bäst inlägg !!! ÄLSKAR att få såhär mycket inspiration samlat på ett och samma ställe, åh du är så bra !!!!!!!!!! Vill få rota i din garderob och sen även passa lika bra i allt som du gör! MAGI! TACK för att du delar mig dig av allt, du är en begåvning och jag inspireras så mycket av dig!

  Stor kram!
  /Zassa

  ps, vill du bli frisk, SOV! :) Sova är det bästa verkligen, och dricka massa vatten. Låt kroppen få vila. Stäng ner allt under en heldag och skit i måsten. Ha mat färdig att äta och sov så mycket du kan :)

  Reply
  • angelicablick on

   Men fina du!! Åh du är ju så jäkla underbar <3 Åh!! Blir verkligen så himla glad för de du skriver! Ja jag sovit som en tok hehe, och druckit massa ingefära&citron. Kram på dig <3

   Reply
 4. Thoria on

  När du ville ha förslag på hårfärg nån gång så skrev jag mörkbrunt och det tycker jag verkligen! Tror det skulle bli riktigt fint :)

  Reply
 5. Emma on

  WOW vad fina outfits! Vill ha varenda plagg haha… Tänkte fråga dig – antagligen finns det inte kvar men värt att fråga – blusen/tunikan du har på dig på andra bilden i juli, var är den från? Superfin!!

  Förresten, min absoluta favoritfärg på dig är den du hade när jag började följa dig. Superblont, ganska kort hår (page typ). Det var så himla fint! KRAM

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.