Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:07 | January 4, 2016

  Everyday uniform

  black111bl_black8blick44bl_black6

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
  _JACKET FROM GINA TRICOT_KNIT FROM GINA TRICOT_
  _TROUSERS FROM ZARA_SNEAKERS FROM NIKE_
  _BAG FROM CELINE_BEANIE FROM NEW ERA_

   

  Today I’m feeling a bit better, but I’m still sick! But I really need to leave my bed!!
  So I’m meeting up with Filippa now for some coffee at a coffee shop near by. Gonna bring my laptop to get some work done and answer all the emails I haven’t answered yet. I can promise you – there is a lot of emails haha! Wish me luck xx

  _____________________________________

  Idag mår jag en aning bättre, men jag är fortfarande sjuk! Men jag måste verkligen komma hemifrån ett tag. Så jag ska möta upp Filippa för en kaffe på ett fik nära mig här. Ska ta med min laptop så jag kan få lite jobb gjort och svara på mail jag inte svarat på. Jag kan lova er – jag har en hel del att svara på haha! Önska mig lycka till xx

   


  48 kommentarer  48 kommentarer om “Everyday uniform”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här