Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:59 | January 4, 2016

  HEADS UP: OVER THE KNEE HEELS

  SHOES4

   

  Adlinks: Get the shoes, HERE

   

  I got a lot of comments on these shoes when I showed them to you. They sold out really fast, but then I found these similar one at ASOS!  They look almost the same and they are perf if you ask me. I saw that there wasn’t a lot of them left tho! So if you want them you should hurry up lovers ♥

  ___________________________________________

  Fick en hel del kommentarer om mina skor när jag la upp denna look. Såg att dom sålde ut riktigt snabbt, men upptäckte dessa från ASOS som der nästintill identiska ut! Dom är riktigt lika och ser helt perfekta ut om du frågar mig. Såg även att dessa bara finns ett fåtal kvar av! Så ni får nig skynda er om ni villa klicka hem dom ♥


  16 kommentarer  16 kommentarer om “HEADS UP: OVER THE KNEE HEELS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här