Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:01 | January 4, 2016

  THOSE RANDOMS

  b1b8b2b10b5angelicablick_b8b6

   

  EVERYDAY RANDOM

   

  Just got home after hanging out with Filippa a bit – now I’m back in bed. It felt good to get out a bit and actually talk to someone haha! André has taken good care of me these days to ♥ I’m happy about that! I need to clean up our kitchen.. we haven’t been cleaning it since I got sick, so go figure.. haha. Guess what? I bought a pair of suede Nike in light beige today – so proud about ’em. Gonna show them for you in a post and also in an outfit soon. Bought a pair of light beige sweatpants last week too. I have been looking for a pair now for some time, so I’m happy about ’em too.

  _________________________________

  Kom nyss hem efter att ha hängt lite med Filippa – nu är jag tillbaka i sängen igen. Kändes skönt att få komma ut en liten stund och faktist få umgås lite. André har tagit hand om mig väldigt bra dessa dagar dock ♥ Glad för det! Måste städa köket med.. har inte städat de alls sen jag blev sjuk, så n kan ju bara gissa hur det ser ut nu.. haha. Gissa vad? Köpte ett par ljusbiege mocka Nike idag – så stolt över dom. Ska visa dom för er i ett inlägg samt en outfit. Köpte ett par ljusbeiga mjukisbrallor förra veckan med. Letat efter ett par sånna ett tag, så de är jag glad för med.


  26 kommentarer  26 kommentarer om “THOSE RANDOMS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här