Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:13 | January 5, 2016

  INSTA RECENTLY

  pinkinsta1

   

  @ANGELICABLICK

   

  I’m at Fangs place! The Hunger games movie was sold out so Julian and I went to Fang instead, had sushi and watched the movie “Unbroken”. It was good! I’m still at Fang’s place so we are gonna watch another movie before it’s time for me to go home :) I saw that a lot of you gave me the advice to watch “The Jinx” after watching “Making a murderer” – so I think I’m gonna start watching that tonight before I go to bed! Here is a collection of my latest photos from my instagram: Don’t forget to follow me there ♥

  ________________________________________

  Hänger hos Fang! Hunger Games bion var slutsåld så Julian och jag åkte hit istället, åt sushi och kollade på filmen “unbroken”. Tung rulle! Jag är fortfarande hos Fang så vi ska nog bah kolla på en till film innan det är dags för mig att åka hem :) Såg att ni gav mig tipset att kolla på “The Jinx” efter att ha sett “making a murderer” – så ska nog kolla på det innan jag går och lägger mig! Här är några av mina senaste bilder från min instagram: Glöm inte att följa mig där!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “INSTA RECENTLY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här