Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:13 | January 5, 2016

  Pop of red

  GIV_ANGELICABLICK8GIV_ANGELICABLICK7GIV_ANGELICABLICK10GIV_ANGELICABLICK5GIV_ANGELICABLICK6

   

  PHOTOS BY FILIPPA LUND / CREDITS
  _JACKET FROM SECOND HAND_KNIT FROM GINA TRICOT_
  _TROUSERS FROM ANGELICA BLICK X BIKBOK_SNEAKERS FROM ADIDAS_
  _BAG FROM GIVENCHY, HERE_CAP FRAM H&M_

   

  Yey, first day out of my bed! I met up with Filippa today too and took these photos and then went to Reload for lunch with her and some other friends. Feel a bit fresher today haha! Actually managed to curl my hair a bit. But I had such a hard time falling asleep last nigth.. after spending five days in bed sleeping, I fell asleep around 4 in the morning. André was snoring so much haha.. I had to wake him up like a 100 times to tell him to lay on the side instead of his back haha. He snores ALOT!  usually wake up tim a to time  haha, do you have any ideas how to get him to stop snoring hahaha? Any advice is welcome!! My little bear ♥ Now I’m gonna meet up with Fang and hang out. I wanna go to the movies tonight and see the last Hunger Games movie! Yes, haha .. I haven’t seen it yet. Is it good? I thought the one before this was kind of boring.. the first one is still the best! Hopefully this one is good too.

  _________________________________________

  Yey, första dagen utanför min säng! Mötte upp Filippa idag med och fotade denna look innan vi stack på lunch på Reload med några andra vänner. Känner mig en aning fräschare idag! Orkade till och med locka håret litw. Hade fett svårt att somna igår .. efter att ha spenderat varje dag i 5 dagar sovandes i sängen, så somnade jag runt 4. André snarkade som en galning med haha.. var tvungen att väcka honom typ 100 gånger för att be han lägga sig på sidan istället för på ryggen haha. Han snarkar MYCKET haha!  Brukar vakna ibland sådär av att han snarkar, har ni några tips på hur de blir lättare och att man inte snarkar så mycket hahaha? All tips välkomna! min lilla björn ♥ Nu ska jag möta upp med Fang och hänga. Jag vill gå på bio ikväll och se den nya Hunger Games filmen! Ja, haha jag är sämst.. har inte sett den än.  Är den bra? Jag tyckte den senaste var sådär.. ganska tråkig liksom. Ettan är fortfarande bäst! Hoppas denna är bra med.


  27 kommentarer  27 kommentarer om “Pop of red”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här