Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:14 | January 6, 2016

  Floating Market

  float1float8float3float6float9float4float2

   

  FLOATING MARKET

   

  One day in thailand we went to this floating market and I actually have to say that I was a bit disappointed.. thought it was gonna be more cozier and “real” if you know what I mean. It felt like it was built for us tourists and I hoped it was more genuine with lots of locals, but unfortunately not :( but it was still a bit cozy. Just came back after getting some stuff at Elsas place. Had a lunch with Filippa in-between work also :) now I’m just gonna get changed and hit the gym. It’s time for yoga with Fang and Julian! I have only done it one more time, so it’s gonna be a lot of fun. I’m soon going on a yoga trip so that’s perfect!

  ____________________________________________

  En dag i Thailand så stack vi på floating market och vi båda blev ganska  .. vi trodde den skulle vara mer genuint och med fokalfolk, men de kändes som att den var mer uppbyggd för oss turister :( men de var lite mysigt iaf. Kom nyss tillbaka hem efter att ha hämtat saker hos Elsa. Hade en mysig lunch med Filippa tidigare idag med mellan jobb :) nu ska jag byta om och sen dra till gymmet. Jag, Julian och Fang ska köra yoga så det ska bli kul! bara kört de en gång innan. Bra att köra nu innan jag ska iväg på yoga-resan!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Floating Market”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här