Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:45 | January 8, 2016

  BLUE DRAFT

   

  THAILAND // H&M BIKINI

   

  Woke up today to even more snow falling down! It’s pretty cozy, but freezing as hell. I’m still in my pajama ( yes! I have a pajama! I just bought one and it’s comfy AF ). But I’m just about to get changed and go into town :) I’m meeting up with a girl who is gonna take some outfit photos of me. Then I’m off to some meetings. Fang and I are gonna do some thaiboxing later on too and I can’t even describe how happy I am to be back at the gym! I hate being sick! He is probably gonna kick my ass hahaha. No! I’M gonna kick HIS ASS – right?? I did some yoga the other day and that was a good ans soft start for my body. Just booked a private thai-session with Jimmy for tomorrow too. My boyfriend has too much to do haha! I had a really fun night yesterday. Me, Fang and Julian went over to Klara and she made dinner and desert for us. I laughed so hard when she did a spray tan on Julian, with a bare upper body – outside on her balcony haha! It was so much fun and he got so pissed off when we tried to snap him haha!

  ________________________________________________

  Vaknade upp till ännu mer snö som faller utanför! Det är ganska mysigt, men fett kallt. Jag sitter fortfarande i min pyjamas ( YES, jag har en pyjamas! Köpte den häromdagen ). Men jag ska precis byta om och rör mig in mot stan :) Jag ska möta upp med en tjej som ska hjälpa mig fota dagens look. Sen har jag en del möten idag. Fang och jag ska köra thaiboxning ikväll med. Kan inte beskriva hur glad jag är att vara tillbaka på gymmet! Hatar att vara sjuk. Hahaha kan kommer fan kicka mitt arsle typ. Eller nää.. JAG kommer kicka HANS arsle! Eller hur?? Körde lite yoga häromdagen med och det var en bra och soft start för mig. Har bokat in ett privat thai-pass med Jimmy imorgon med. Min pojkvän har alldeles för mycket att göra haha! Jag, Fang och Julian hängde hos Klara igår och hade fett kul! Hon bjöd på middag och desert. Skratta så jävla mycket när Klara skulle spraytana Julian, halvnaken, ute på balkongen hahaha. Han blev så jävla sur när vi försökte snapa honom samtidigt haha!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “BLUE DRAFT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här