Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:12 | January 8, 2016

  DOWN MEMORY LANE

   

  THROWBACK TO ONE OF MY FAV ROADTRIPS – IN THE US
  PHOTOS BY EMMA SVENSSON

   

  Oh, I scrolled through my blog the same day I did a recap of my year in 2015 and had to go back to 2014 and 2013 also. I found these pics from my roadtrip in the US with Emma Svensson and It sure was amazing! I’m so happy to have seen so many amazing places through the years. The first photo is from Mono Lake, second from San Fran & Golden Gate, third from Grand Canyon and last from Joshua Tree. Such an amazing trip that I def wanna do again!

  ________________________________________________

  Åh, skrålade igenom min blogg samma dag som jag gjorde min recap från 2015 och var tvungen att gå tillbaka till 2014 och 2013 med. Jag hittade dessa bilder då från vår roadtrip i USA med Emma Svensson och den resan var helt magisk! Jag är så glad att jag har fått chansen att se så mpnga vackra ställen genom åren. The första foto är från Mono Lake, andra från San Fran & Golden Gate, tredje från Grand Canyon och sista från Joshua Tree. En helt underbar resa som jag lätt skulle vilja göra igen!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “DOWN MEMORY LANE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här