Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:08 | January 9, 2016

  SIMILIAN ISLAND

  similian_angelicablick3similian_angelicablick1

   

  BOATTRIP TO SIMILIAN ISLAND

   

  Look at that water!!! It’s so beautiful! Just woke up after a not so good night. I haven’t slept this bad in a long time.. sitting with my laptop in my knee, sipping’ my tea and watching the news. I’m soon gonna get going to the gym for my private thai-session with Jimmy. I’m so happy that it’s saturday! Feels good to know that a new sunday is coming tomorrow – I LOVE SUNDAYS. Until next week I have a lot of stuff to do before I’m off to Costa Rica next weekend. The ELLE gala is coming up too and I wasn’t supposed to go at first, but then our plans got different so now I’m going!

  ______________________________________________

  Kolla vattnet!!! Så vackert! Vaknade nyss upp efter en inte så jättehärlig natt. Har inte haft sådär svårt att sova på väldigt länge.. sitter just nu med min laptop i knät, dricker te och kollar på nyhetsmorgon. Jag ska snart dra mot gymmet för att köra mitt thai pt pass med Jimmy. Är typ överlycklig att de är lördag med! För då vet man att en söndag kommer – OCH JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR. Nästa vecka har jag en del att stå i innan jag beger mig till Costa Rica nästa helg. ELLE galan är nästa vecka med så de ska bli skoj! Hade inte tänkt gå pga andra planer, men de blev ändrat nu så nu ska jag gå!


  48 kommentarer  48 kommentarer om “SIMILIAN ISLAND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här