Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:08 | January 9, 2016

SIMILIAN ISLAND

TRAVEL
similian_angelicablick3similian_angelicablick1

 

BOATTRIP TO SIMILIAN ISLAND

 

Look at that water!!! It’s so beautiful! Just woke up after a not so good night. I haven’t slept this bad in a long time.. sitting with my laptop in my knee, sipping’ my tea and watching the news. I’m soon gonna get going to the gym for my private thai-session with Jimmy. I’m so happy that it’s saturday! Feels good to know that a new sunday is coming tomorrow – I LOVE SUNDAYS. Until next week I have a lot of stuff to do before I’m off to Costa Rica next weekend. The ELLE gala is coming up too and I wasn’t supposed to go at first, but then our plans got different so now I’m going!

______________________________________________

Kolla vattnet!!! Så vackert! Vaknade nyss upp efter en inte så jättehärlig natt. Har inte haft sådär svårt att sova på väldigt länge.. sitter just nu med min laptop i knät, dricker te och kollar på nyhetsmorgon. Jag ska snart dra mot gymmet för att köra mitt thai pt pass med Jimmy. Är typ överlycklig att de är lördag med! För då vet man att en söndag kommer – OCH JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR. Nästa vecka har jag en del att stå i innan jag beger mig till Costa Rica nästa helg. ELLE galan är nästa vecka med så de ska bli skoj! Hade inte tänkt gå pga andra planer, men de blev ändrat nu så nu ska jag gå!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

48 Responses to “SIMILIAN ISLAND”

 1. Sabina on

  Hej!! Har länge undrat vad du använder för appar när du redigerar bilder på Instagram! Sett att folk frågat tidigare men ser inget svar!

  Dom är så fina, därför jag vill veta!
  Kram!

  Reply
  • angelicablick on

   Hej där! Åh är det så? svarar mer på bloggen än insta :) men försöker där med! jag har VSCO cam :) tack! kram

   Reply
 2. Victoria on

  Wow vilka otroliga bilder! Du som äter ute en del, kan inte du tipsa om dina favoritrestauranger i Stockholm? Ska ha födelsedagsfirande snart och har noll inspiration.

  Tack på förhand
  Kram victoria

  Reply
  • angelicablick on

   Tack!! Oj, hmm.. Paradiso, Kött- o fiskbaren, Farang, Tour Les jours, Pastise, Taverna Brillo, Berns, Hattori Sushi Devil, matbaren, supper…. typ. Kan säkert fler men dessa kommer jag på nu! hehe. Kram!

   Reply
 3. Elin on

  Hej! Så vackert!! Vart ifrån är bikinin du har på dig här? Ser att ryggen inte är som på en “vanlig” utan har lite roligare mönster? Söker ihjäl mig efter bikinis med snygg baksida..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.