Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:11 | January 10, 2016

  MILITARY GREEN

  _MG_0249_MG_0309hje1GREEN1 _MG_0260_MG_0288

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / CREDIT&ADLINKS
  _COAT FROM MISSGUIDED, HERE_BAG FROM YSL_
  _SWEATER BORROWED FROM FILIPPA_TROUSERS FROM ASOS, HERE_
  _SNEAKERS FROM ADIDAS, HERE_CAP FROM ASOS, HERE_

   

  Sunday, and my favorite day! I just love sundays. Cause usually on sundays I have nothing planned and that always makes me calm. And you know what tomorrow a new week is beginning and I kind of like that. I woke up pretty late today and now I’m just getting myself ready for the day. Yesterday Ingrid and I met up at Supper and had a really cozy and nice dinner. We planned stuff for our upcoming trip to Costa Rica next sunday and just talked about everything and nothing. Tonight I wanna go to the cinema or something! I’m gonna ask André if he wants to see the new mocking jay or a swedish movie called ” A man called Ove”. Now I’m soon off to take some photos with Micha! Talk to you soon – a Q/A coming soon!

  _______________________________________________

  Söndag, min favvodag! Älskar söndagar. För oftast på söndagar så har man inte så mycket planerat och det gör mig lugn. Och så vet man ett en ny fräsch vecka väntar dagen efter och det gillar jag. Vaknade ganska sent idag och ska bah fixa iordning mig nu för dagen. Igårkväll käkade jag och Ingrid en supermysig middag på Supper och planerade lite inför vår resa till Costa Rica nästa söndag. Vi snackade om allt som vi brukar göra med så det var  skönt. Ikväll är jag fett sugen på att gå på bio och se någon film! Ska fråga André om han vill se Mockingjay eller den svenska filmen ” En man som heter ove”. Nu måste jag fixa mig innan jag ska iväg och fota med Micha! Hörs om en snart – en Q/A kommer snart!


  33 kommentarer  34 kommentarer om “MILITARY GREEN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här