Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:08 | January 10, 2016

PADDLEBOARD

TRAVEL
imageimage

 

ME PADDLEBOARDING AT SRI PANWA

 

What a day! I’ve spent the entire day taking really cool photos with Micha! I can’t wait to see how they turned out. We took the photos with an analog camera so none of us can see the pictures until they are developed. How cool is that? Once you’ve done that they put all the photos on a USB so you also can use them on you laptop. So cool if you ask me! So, we didn’t go to the cinema today but instead of that Toby, André and I made tacos. They are watching South Park now while I’m blogging. Micha is maybe coming over later too! Tomorrow I need to see a doctor asap. I really thought I was well, but after my workout I started feeling worse in my throat, so now it’s so sore again. Damn it, I just want to be well and not sick now. Hopefully I will get some medicin for it so all the bacterias will die. DIIIIIE!!! haha. I was in a smooth move with posts now after Thailand and getting back here taking a lot of photos, but now after being sick for over 1 week I don’t have so much stuff left to post. So now I need to get well and bring my camera with me during the day to take more photos for you guys :) anyway, what have you guys done today?

____________________________________________

Vilken dag! Har spenderat hela dagen med att ta riktigt coola bilder med Micha! längtar tills man kan få se hur dom blev. Vi fotade dom med analog kamera förstår ni, så ingen av oss har kunnat se hur bilderna blir innan dom är framkallade och klara. Hur coolt? sen får man dom på ett USB så man kan använda dom på datorn med. Riktigt coolt! Så, det blev ingen bio ikväll utan jag, Toby och André lagade Taco istället. Dom kollar på South Park nu medans jag sitter och jobbar och bloggar. Micha kommer över snart kanske! Imorgon ska jag till läkaren asap och kolla min hals. Jag trodde att jag var frisk men icke. Efter att ha tränat så kände jag bara hur min hals gjorde skitont igen. Fan, jag vill bara vara frisk ju! Hoppas att jag får någon medicin så den dödar bakterierna fort. DÖÖÖÖÖ!!! haha. Jag kände att jag var inne i ett flow med bloggen och alla bilder efter Thailand och det och efter att ha fotat en del här hemma, men nu när jag varit sjuk och legat hemma så har jag inte så mycket kvar. Men men jag är på benen fort nu så då blir det att ta med kameran varje dag och fota lite mer :) aja, vad har ni gjort en söndag som denna?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “PADDLEBOARD”

  1. Nicole on

    Pröva koka Ingefärs te, det är väldigt starkt och bränner i pricip bort alla bakterier du har i halsen :) Köp en vanlig ingefära, skär upp det i bitar som du sedan kokar upp i hett vatten, klart! :) Vädligt bra för immun försvaret och hjälper även hals ont ;)

    Reply
  2. Elin on

    Bästa tipset ever för halsont som jag upptäckte under julens influensa! : Nyodex, finns på apoteket om man frågar snällt ;) Späs ut med vatten och gurglas i ca 1-1,5minut och sen spotta ut. en dag, två “gurgl” och halsont var borta, magiskt!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.