Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:15 | January 11, 2016

  RAIN

  brown_angelicablick10brown_angelicablick3brown_angelicablick12

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME
  CREDIT & ADLINKS
  _SHOES FROM WINDSOR, HERE_TROUSERS FROM GINA TRICOT_
  _BAG FROM CHANEL, HERE_BEANIE FROM URBAN OUTFITTER_
  _KNIT FROM GINA TRICOT_COAT FROM WEEKDAY, HERE_

   

  Wow, what happened to the weather? from really cold and a lot of snow – and now it’s raining and like +1 degrees. Well, I prefer + degrees anyway.. So Rasmus helped me out with these photos really quick earlier today. I went for a brown and earthy look today! Simple, simple, simple. I went to Åhléns too and actually bought some stuff to our home! I haven’t really know what to buy for my gift cards there that I got as for Christmas. But yeeeez, interior is soooo expensive. I’m gonna be broke after buying efteryhting for our apartment. André dosen’t care so much what interior we have, but I’m obsessed with getting it really nice you know. haha!

  ________________________________________________

  Wow, vad hände med vädret? från att vara superkallt och med massa snö – så blev det +1 grad och regn. Aja, skönare med plusgrader iallafall haha.. Så Rasmus mötte upp mig förut och tog dessa bilder lite snabbt förut. Körde en brun och jordig look idag! Enkelt, enkelt, enkelt. Gick förbi Åhléns förut och köpte lite saker till vårt hem! Har inte riktigt vetat vad jag ska köpa men idag hittade jag lite och använde mina presentkort jag fick under jul. Men shiiiiiit, inredning är så fakking dyyyyrt. Kommer vara så fattig efter vi är klara. André bryr sig inte lika mycket som jag när de kommer till inredning, men jag är helt obsessed. haha!


  46 kommentarer  46 kommentarer om “RAIN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här