Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:14 | January 12, 2016

  TUESDAY

  lunxh4lunch3lunch1lunch2

   

  LUNCH DATE WITH THESE LADIES

   

  Wearing my super comfy Raiders hoodie! I love it! You can find it HERE. Between work I met up with Filippa and her two girlfriends and had a lunch at a place called Reload.  We just sat there and talked, ate and had some coffee before I had to go back home and switch into workout clothes. Today I’ve done some stuff on my checklist that I needed to do – some work, some planning and also send some emails. I started my morning with getting my nails done also at Fridas cause I only had like 1 nail left on each finger hahah. I choose a military-green this time! Just got back from a really hard workout .. I’m so dead! I’m just gonna take a shower and then maybe met up with Margaux at an event. Hopefully I’ll make it out from the shower.. haha. I love to take really long showers and I always get so tired after a hot shower. Are you the same?

  ____________________________________________________

  Hade min supersköna Raiders hoodie förut! Älskar den! Ni kan hitta den HÄR. Mellan jobb så mötte jag upp Filippa och hennes två kompisar och käkade lunch på Reload. Vi satt där och snackade, åt mat och drack kaffe innan jag stack tillbaka hem och ändrade om till träningskläder. Idag har jag bockat av lite saker på min “att-göra” lista som jag behövde göra – lite jobb, lite planering och svara på en del mail. Jag började min morgon med att fixa tassarna igen hos Frida eftersom jag typ hade en nagel var kvar på händerna haha. Jag valde en militärgrön färg! Kom precis tillbaka från ett superhårt pass .. jag är så död! Nu ska jag ta en dusch och sen kanske möta upp Margaux på ett event. Hoppas att jag tar mig ut från duschen..haha. Jag älskar att ta lång och varma duschar och jag blir alltid så jäkla trött efter en varm dusch. Är ni likadana?


  37 kommentarer  37 kommentarer om “TUESDAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här