Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:23 | January 13, 2016

  CLASSY WITH A TWIST OF HOOD

  angelicablick_inst1

   

  ALL PICTURES TAKEN BY ME
  @ANGELICABLICK

   

  Guuuten morgen! How are youuuuu guys? I went up pretty late, André woke me up by crawling back in bed kissing my face ♥ he had a bootcamp earlier this morning so he came back from that. We both fell asleep and woke up an hour later. I really didn’t wanna get out of bed this morning, but I had too to go to the dentist. On the way there they called me and said that it was something wrong with their x-ray ( I need to do an x-ray on my teeth ) so I turned back home hehe. Now I’m off to meet up with Micha to go through the photos we took the other day with the analog camera. Yey! Later on Micha, Margaux and I are gonna do a workout at Fightbox. Sweat that shit out!!

  _________________________________________________

  Guuuuuten morgen! Hur måååååår ni? Jag gick upp ganska sent, vaknade av att André kom hem och kröp upp i sängen och pussade på mitt ansikte ♥ han hade kört bootcamp på morgonen så han kom tillbaka från det. Vi båda somnade ganska direkt och vaknade upp en timma senare. Jag ville verkligen inte gå ur sängen förut idag men var tvungen att sticka till tandläkaren så det var bara att gå upp. Påväg dit så ringer dom och då har deras röntgen gått sönder ( ska ta kort på mina tänder ) så då fick jag vända hem igen hehe. Nu ska jag sticka och möta upp Micha och gå igenom bilderna vi tog med analogkameran häromdagen. Yey! Senare idag ska Micha, Margaux och jag kötts ett pass på Fightbox. Svetta ut skiten bah!!!

   


  26 kommentarer  26 kommentarer om “CLASSY WITH A TWIST OF HOOD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!

   Sjukt snygga Nike skor och bra blogg oxå ? vart köpte du skorna?!

   Med vänlig hälsning, Madde

   Reply
  • Hej! Åh tack fina :) jag köpte dom på footlocker! Kram

   Reply
  • Ja syftade på det beigea Nike skorna ☺️????

   Reply
  • Hehe förstod det :D

   Reply
  • Du är så fiiiiiiiiin <3

   Reply
  • Men åh, fina du <3 tack!

   Reply
  • Hi! You look gorg!! I just wanted to ask if you don’t mind, do you have had lipfillers or are your lips naturally like that? I think they look pretty and I’d like to get my lips looking like that too. :)

   Reply
  • Hi! Thanks babe! Oh, they are my own natural lips :) thank you! xx

   Reply
  • Love snapshots like these. You’re so pretty girl!

   xx Alex
   http://www.blogiration.com

   Reply
  • Thank you sugar! xx

   Reply
  • aaaah you seriously the hottest gal on the planet *_*
   http://www.thefashionfraction.com

   Reply
  • Aw, you are so sweet babe <3 thank you!!!

   Reply
  • Så fina bilder!

   Reply
  • Såååå snygg? var är mjukisbyxorna från?

   Reply
  • did you change anything on your face? i have been following for yeeears and you look completely different. i mean i know that make-up can make a huge change but still i wonder if you got something done. :) i started following you in 2011 and since i wanna say the beginning of 2015 you always looked more or less the same. and now i barely recognize you anymore :)

   Reply
  • Hi gurl! No, I haven’t done/changed anything in my face – I swear on my mothers life that I’ve never done surgery or something like that. The only thing I’ve changed is the way I do my makeup! For years I didn’t really care about makeup like I do now. I also experienced that after turning older your face changes alot from being a girl to a woman. But no, I haven’t done anything with my face :) hugs

   Reply
  • you look amazing, how can you make a selfie so pretty?
   lunjasky.wordpress.com
   Lunjasky bloglovin

   Reply
  • Snygg du är bruden! Har letat efter en sådan mjukisdress ( som du har i mitten på högra sidan) jättelänge. Var har du hittat den? Fanns den i andra färger.
   Bästa bloggaren i Sverige! Keep on zlayin. Kram

   Reply
  • Alltså det är sjukt, hur kan man vara så snygg?! <3

   Reply
  • Hej. Grymma bilder! Älskar jeansen, var är dom ifrån?

   Reply
  • OK, två superviktiga frågor: vad har du för ögonskugga på sista bilden och är hatten från h&m i nästa inlägg relativt ny så den finns i butik? haha. Du är snygg som alltid!

   Reply
  • Du är så härlig! Dina bilder och din attityd har gjort att jag börjat acceptera min kropp mer och du visar att de är okej att vara stark och självsäker när de kommer till utseende. Du är en förebild!

   Reply
  • You’re Blog is amazing!
   Love every single Post
   http://www.thedifferenceinperspective.tk/

   Reply
  • Beautiful! Where are the jeans in the second photo from?

   Reply
  • Wow you are very beautiful.

   Reply
  • Vad använder du på dina läppar? Vilket märke och vilken färg är det? Super snyggt

   Reply