Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:23 | January 13, 2016

CLASSY WITH A TWIST OF HOOD

angelicablick_inst1

 

ALL PICTURES TAKEN BY ME
@ANGELICABLICK

 

Guuuten morgen! How are youuuuu guys? I went up pretty late, André woke me up by crawling back in bed kissing my face ♥ he had a bootcamp earlier this morning so he came back from that. We both fell asleep and woke up an hour later. I really didn’t wanna get out of bed this morning, but I had too to go to the dentist. On the way there they called me and said that it was something wrong with their x-ray ( I need to do an x-ray on my teeth ) so I turned back home hehe. Now I’m off to meet up with Micha to go through the photos we took the other day with the analog camera. Yey! Later on Micha, Margaux and I are gonna do a workout at Fightbox. Sweat that shit out!!

_________________________________________________

Guuuuuten morgen! Hur måååååår ni? Jag gick upp ganska sent, vaknade av att André kom hem och kröp upp i sängen och pussade på mitt ansikte ♥ han hade kört bootcamp på morgonen så han kom tillbaka från det. Vi båda somnade ganska direkt och vaknade upp en timma senare. Jag ville verkligen inte gå ur sängen förut idag men var tvungen att sticka till tandläkaren så det var bara att gå upp. Påväg dit så ringer dom och då har deras röntgen gått sönder ( ska ta kort på mina tänder ) så då fick jag vända hem igen hehe. Nu ska jag sticka och möta upp Micha och gå igenom bilderna vi tog med analogkameran häromdagen. Yey! Senare idag ska Micha, Margaux och jag kötts ett pass på Fightbox. Svetta ut skiten bah!!!

 


26 kommentarer26 kommentarer om “CLASSY WITH A TWIST OF HOOD”

  Hej!

  Sjukt snygga Nike skor och bra blogg oxå ? vart köpte du skorna?!

  Med vänlig hälsning, Madde

  Reply

  Hi! You look gorg!! I just wanted to ask if you don’t mind, do you have had lipfillers or are your lips naturally like that? I think they look pretty and I’d like to get my lips looking like that too. :)

  Reply

  Såååå snygg? var är mjukisbyxorna från?

  Reply

  did you change anything on your face? i have been following for yeeears and you look completely different. i mean i know that make-up can make a huge change but still i wonder if you got something done. :) i started following you in 2011 and since i wanna say the beginning of 2015 you always looked more or less the same. and now i barely recognize you anymore :)

  Reply

  Hi gurl! No, I haven’t done/changed anything in my face – I swear on my mothers life that I’ve never done surgery or something like that. The only thing I’ve changed is the way I do my makeup! For years I didn’t really care about makeup like I do now. I also experienced that after turning older your face changes alot from being a girl to a woman. But no, I haven’t done anything with my face :) hugs

  Reply

  Snygg du är bruden! Har letat efter en sådan mjukisdress ( som du har i mitten på högra sidan) jättelänge. Var har du hittat den? Fanns den i andra färger.
  Bästa bloggaren i Sverige! Keep on zlayin. Kram

  Reply

  Alltså det är sjukt, hur kan man vara så snygg?! <3

  Reply

  Hej. Grymma bilder! Älskar jeansen, var är dom ifrån?

  Reply

  OK, två superviktiga frågor: vad har du för ögonskugga på sista bilden och är hatten från h&m i nästa inlägg relativt ny så den finns i butik? haha. Du är snygg som alltid!

  Reply

  Du är så härlig! Dina bilder och din attityd har gjort att jag börjat acceptera min kropp mer och du visar att de är okej att vara stark och självsäker när de kommer till utseende. Du är en förebild!

  Reply

  Beautiful! Where are the jeans in the second photo from?

  Reply

  Vad använder du på dina läppar? Vilket märke och vilken färg är det? Super snyggt

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här