Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:18 | January 14, 2016

  EATING NOODELS

  angelica_wissen2

   

  PHOTO BY MICHA WISSÉN

   

  A full day of stuff! Sorry bout that. Tomorrow is gonna be better! So tonight me and André are gonna have a full evening with dinner, wine and cuddle! It’s our last day together before he is off to gothenburg over the weekend and i’m off to Costa Rica on sunday. I’m gonna miss him like cray cray! xx

  _______________________________________________

  En dag full med grejer! Ledsen för keff uppdatering. Imorgon bli bättre! Ikväll ska jag och André ha en helkväll med middag, vin och mys! Det är vår sista dag ihop innan han drar till Göteborg och jag till Costa Rica på söndag. Kommer sakna mitt hjärta som fan! xx


  8 kommentarer  8 kommentarer om “EATING NOODELS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här