Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:57 | January 15, 2016

  ELEVATOR

  blick-22blick-999

   

  PHOTOS BY MICHA WISSÉN

   

  Ready for the ELLE gala! I’m just tired and actually just wanna sleep, but I’ll make it through the night. I’m just angry and frustrated at some people. People that say they know me, talk and lie behind my back and then tryn’a act all sweet and friendly to me and my friends. I hope that the person that I’m talking about sees this and realize that I’m talking about that person. No, now I’m gonna try to not give any energy to persons who doesn’t deserves it! That’s the only backside of being a public person. People try their best to ride your wave and act all good just to be “your friend”. Ugh.. give me chills. It has happened a lot of times before and it won’t probably be the last either. That makes me more offish and makes it hard for me to find new friends and trust people. Too sad..

  _________________________________________________

  Redo för ELLE galan! Jag är bah fett trött egentligen och vill sova, men jag ska kämpa mig genom kvällen. Jag är bara lack och frustrerad på vissa människor. Personer som säger att dom känner mig, för att sedan snacka och ljuga bakom min rygg och sen spela schyssta och gulliga mot både mig och mina vänner. Hoppas att personen jag pratar om ser detta och förstår att de är den jag pratar om. Nä, nu ska jag inte ge sånna människor min energi som inte förtjänar den! Det är den ända baksidan med att vara en offentlig person. Personer försöker sitt bästa för att rida på ens våg och spela söta och som att “dom vill vara din vän”. Usch.. ger mig rysningar. Det har hänt många gånger innan och de är nog tyvärr inte sista gången heller. Sånt har gjort mig till en mer tillbakadragen person och svårt att hitta nya vänner och lite på folk. Fett tråkigt..


  26 kommentarer  26 kommentarer om “ELEVATOR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här