Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:38 | January 16, 2016

  ELLE LOOK

  elle_blick5elle_blick9elle_blick3

   

  MY ELLE GALA OUTFIT / CREDIT&ADLINKS
  _DRESS FROM COLLECTIVE, HERE_BAG FROM STYLEBOP/MARNI, HERE_
  _HEELS FROM RIVER ISLAND_EARRINGS FROM H&M_

   

  My look yesterday at the ELLE gala. I kept it simple and I just love this dress! Made breakfast for me and Filippa before she went to work this morning. Now I’m soon gonna meet up with Rasmus . Need to pack my bags until Costa Rica tomorrow. Talk to you later!

  ________________________________________________

  Min look från ELLE galan igår.  Jag höll det enkelt och jag älskar den här klänning! Gjorde frukost till mig och Filippa innan hon stack till jobbet imorse. Nu ska jag snart möta upp Rasmus. Måste packa mina väskor till Costa Rica imorgon. Hörs sen!


  34 kommentarer  34 kommentarer om “ELLE LOOK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här