Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:26 | January 17, 2016

  THE ELLE GALA

  ELLEGALAN2016(8)ELLEGALAN2016(2)ELLEGALAN2016(5)ELLEGALAN2016ELLEGALAN2016(1)ELLEGALAN2016(4)ELLEGALAN2016(7)

   

  THE ELLE GALA

   

  Took some pictures from the ELLE gala :) thank you for inviting me ELLE! Well, byyyeee Sweden for now! Ingrid and I are off to Costa Rica once again for a Yoga and meditation trip with Yogaakademin and also some surf ofc. I’ve timed some post for you guys so you won’t check in to an empty blog during my flights. Yesterdays look coming up soon! My dad came up to Stockholm yesterday and helped me with some stuff at home and kept me company while packing. We ordered pizza and watched a movie too! My dad is the best ♥

  ________________________________________________

  Tog lite bilder på ELLE galan :) tack för inbjudan ELLE! Men men, heeeejdååå Sverige nu! Ingrid och jag drar till Costa Rica ännu en gång för yoga och meditation med yogaakademin – och självklart lite surf med. Jag har tidsinställt inlägg för er så ni slipper vara utan under tiden jag flyger. Gårdagens look kommer upp snart! Min pappa kom till stockholm igår för att hjälpa mig med lite saker hemma och höll mig sällskap när jag packade. Vi köpte sedan pizza och bah kollade film! Min pappa är bäst♥


  8 kommentarer  8 kommentarer om “THE ELLE GALA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här