Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:40 | January 19, 2016

  TOUCHDOWN

  sunset2sunset1

   

  ME, INGRID & THE SUNSET

   

  Finally heeeeere in paradise! We got here pretty early yesterday so we just soaked in everything and spent the day in the sun, meeting everyone else and by eating good food. We went here on this tiny plane and I actually thought I was gonna die there for a moment! It was horrible haha! when we got to the ground I almost kissed it. Before dinner yesterday we did our first yoga lesson ( we are here with the Yogia Akademin & Surfakademin ) and it felt just amazing. Now the time is 05.33 here and soon it’s time to do some morning yoga – AT THE BEACH! Just magical if you ask me.

  _________________________________________________

  Äntligen hääääär i paradiset! Vi kom hit ganska tidigt så vi bara sög in all atmosfär och hängde lite i solen, mötte alla andra och åt massa god mat. Vi kom hit på ett sånt där litet plan och jag trodde helt ärligt att jag skulle dö ett tag! De var hemskt haha! När vi landa pussade jag typ marken. Innan middagen igår med så körde vi vårt första yoga pass ( vi är ju här med Yogia akademin & surfakademin ) och de kändes underbart. Nu är klockan 05.33 här och vi ska snart göra vårt första yogapass på STRANDEN! magiskt om ni frågar mig.

  -In collab with Surfakademin & Yogiakademin


  15 kommentarer  15 kommentarer om “TOUCHDOWN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här