Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:03 | January 20, 2016

ZWART CAFÉ

TRAVEL
café1café3café2café6café7café8

 

FAV LUNCH SPOT

 

Went back to one of my favorite café’s here in Santa Teresa on our first day – Zwart Café! You all have to go here if you are here. So delicious and healthy food! Now it’s good morning for you guys in Sweden and good night for us . We just got back from a restaurant called Koji and that’s also one of my fav places to eat at here. A really good sushi place! Do you guys like when I recommend restaurants and so on my blog? I kind of like it. Food is one of the best things in the world and good food is on top of my have-to-have while I’m traveling. Everyhting in Costa Rica is really healthy and I like that kind of food. At Zwart café I ordered a yellow bowl and their amazing passionfruit juice! The best thing ever!

_________________________________________________

Stack tillbaka till ett utav mina favoritcaféen här i Santa Teresa på våran först dag – nämligen Zwart Café! Ni måste verkligen hit om ni är här. Så god och fräsch mat! Nu är det god morgon till er i Sverige och godnatt till oss här. Vi kom nyss tillbaka från ytligare ett favvoställe som heter Koji. Sjukt bra sushiställe! Gillar ni förresten när jag tipsar om bra ställen att käka på och sånt här på bloggen? Jag gillart. Mat är ju bland det bästa som finns och bra mat är nått som är viktigt när man åker iväg såhär. Allt i Costa Rica är väldigt nyttigt och organiskt. På Zwart Café käkade jag en Yellow bowl och drack en passionsfrukts juice som är typ det bästa ever!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

27 Responses to “ZWART CAFÉ”

 1. Laura on

  Maten i CR är mer bara ris,bönor och friterad kyckling överallt! nyttigt och organiskt på turist sidan, så tur har du där :-)

  Reply
 2. Karolin on

  Hej fina du. Först måste jag bara säga att du är min störta förebild, du är grym! Fortsätt med det du gör, jag blir inspirerad varje dag :)
  Sen undrar jag även vart du har köpt din Nike Raiders Hoodie och vilken storlek du har? Har googlat och hittar den lite överallt men det verkar finnas tusen olika modeller.
  Ha en fortsatt fin dag, kram på dig! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.