Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:03 | January 20, 2016

  ZWART CAFÉ

  café1café3café2café6café7café8

   

  FAV LUNCH SPOT

   

  Went back to one of my favorite café’s here in Santa Teresa on our first day – Zwart Café! You all have to go here if you are here. So delicious and healthy food! Now it’s good morning for you guys in Sweden and good night for us . We just got back from a restaurant called Koji and that’s also one of my fav places to eat at here. A really good sushi place! Do you guys like when I recommend restaurants and so on my blog? I kind of like it. Food is one of the best things in the world and good food is on top of my have-to-have while I’m traveling. Everyhting in Costa Rica is really healthy and I like that kind of food. At Zwart café I ordered a yellow bowl and their amazing passionfruit juice! The best thing ever!

  _________________________________________________

  Stack tillbaka till ett utav mina favoritcaféen här i Santa Teresa på våran först dag – nämligen Zwart Café! Ni måste verkligen hit om ni är här. Så god och fräsch mat! Nu är det god morgon till er i Sverige och godnatt till oss här. Vi kom nyss tillbaka från ytligare ett favvoställe som heter Koji. Sjukt bra sushiställe! Gillar ni förresten när jag tipsar om bra ställen att käka på och sånt här på bloggen? Jag gillart. Mat är ju bland det bästa som finns och bra mat är nått som är viktigt när man åker iväg såhär. Allt i Costa Rica är väldigt nyttigt och organiskt. På Zwart Café käkade jag en Yellow bowl och drack en passionsfrukts juice som är typ det bästa ever!


  27 kommentarer  27 kommentarer om “ZWART CAFÉ”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här