Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:58 | January 21, 2016

AIRPLANE

TRAVEL
PLANE2PLANE3PLANE1PLANE5

 

FROM SAN JOSÉ TO SANTA TERESA

 

We took this small plane over from San José to Santa Teresa the day we arrived here. I was so scared!! We are gonna go back with this one to San José when we go back home. We had yoga this morning at the beach and it was really, really relaxing. Ingrid and I need to go to Ginger Café now and have a cup of coffee before breakfast. Spending the day at the beach today alos! Yesterday we had a really good time by the pool, laughing, drinking coca cola and just soaking up the sun. I already feel so much more relaxed, happy and calm in my soul after coming here. Manana!

___________________________________________________________________

Vi tog ett fett litet plan över från San José till Santa Teresa dagen vi kom hit. Jag var så rädd!! Vi ska åka tillbaka med samma till San José när vi åker hem. Vi körde lite yoga imorse på stranden och de var så avslappnnde. Ingrid och jag ska gå till Ginger Café snart och dricka en kaffe innan frukosten. Ska spendera dagen på stranden idag med! Igår hade vi asnice poolhäng med massa skratt, coca cola och sol. Känner mig mer avslappnad, glad och lugn redan efter att ha kommit hit. Manana!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

7 Responses to “AIRPLANE”

  1. ida on

    Haha ett sånt litet plan åka jag också med när jag skulle till en ö i vietnam! Hur läskigt som helst och han åkte för snabbt så det blev en hård inbromsning där man åkte in med ansiktet i sätet framför haha!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.