Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:58 | January 21, 2016

  AIRPLANE

  PLANE2PLANE3PLANE1PLANE5

   

  FROM SAN JOSÉ TO SANTA TERESA

   

  We took this small plane over from San José to Santa Teresa the day we arrived here. I was so scared!! We are gonna go back with this one to San José when we go back home. We had yoga this morning at the beach and it was really, really relaxing. Ingrid and I need to go to Ginger Café now and have a cup of coffee before breakfast. Spending the day at the beach today alos! Yesterday we had a really good time by the pool, laughing, drinking coca cola and just soaking up the sun. I already feel so much more relaxed, happy and calm in my soul after coming here. Manana!

  ___________________________________________________________________

  Vi tog ett fett litet plan över från San José till Santa Teresa dagen vi kom hit. Jag var så rädd!! Vi ska åka tillbaka med samma till San José när vi åker hem. Vi körde lite yoga imorse på stranden och de var så avslappnnde. Ingrid och jag ska gå till Ginger Café snart och dricka en kaffe innan frukosten. Ska spendera dagen på stranden idag med! Igår hade vi asnice poolhäng med massa skratt, coca cola och sol. Känner mig mer avslappnad, glad och lugn redan efter att ha kommit hit. Manana!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “AIRPLANE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här