Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:37 | January 21, 2016

  FIRST DAY LOVIN’

  random2random3random1random4random6

   

  FIRST DAY PICTURES

   

  This sunseeeeeet! It’s crazy!! how are you? It’s time for us to hit the pool now and chill. We are 7 hours after Sweden so i’t almost nighttime for you guys. I just love this place! No wonder since I’ve been here three times already haha. I sure wanna come back a fourth time and maybe more times. There is something about this place that’s magical!

  _______________________________________________________

  Denna solnedgång! Är galen!! Hur mår ni? Snart ska vi softa i poolen och slappa. Vi är ju sju timmar efter Sverige så det är ju nästan läggdags för er. Älskar detta stället! Inte konstigt att jag varit här 3 gånger redan haha. Vill lät komma tillbaka hit en fjärde gång. och kanske mer med! Detta stället är magiskt!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “FIRST DAY LOVIN’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här