Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:42 | January 21, 2016

  The Journey

  palmtrees_blick9palmtrees_blick3palmtrees_blick6palmtrees_blick8palmtrees_blick4palmtrees_blick7

   

   _DRESS FROM MISS GUIDED_BACKPACK FROM ASOS_
  _SANDALS FROM ASOS_EARRINGS ARE OLD_

   

  A comfy look from Costa Rica! What are you guys up to? Our wifi hasn’t really been working the last day so that’s why I just updated one time. But better than nothing :) Now it’s time to hit the bed again and I’m so tired I can’t even keep my eyes open. Did some yoga today for 2 hours and it was amazing. I’m hooked for sure! Meditation and yoga for the win. Like balm for the soul.

  __________________________________________________

  En slapp look från Costa Rica! Vad pysslar ni med ? Vårt wifi har strulat den senaste dagen så därav keff uppdatering. Men ett inlägg är bättre än inget :) nu är det återigen dags för oss att sova här .. är så trött att jag ser i kors. Körde lite yoga i 2 timmar förut idag och det var magiskt. Jag är hooked! Meditation och yoga är som fakking balsam för själen.


  15 kommentarer  15 kommentarer om “The Journey”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här